Az amerikai egészségügyi dolgozók kísérleti illegális Pfizer mRNS vakcinával történő beadásának első hetében több mint 3000 ilyen egészségügyi dolgozó számolt be arról, hogy megsérültek, olyan mértékben, hogy nem tudták folytatni a munkájukat és normális tevékenységet folytatni, orvos vagy egészségügyi dolgozó gondozását igénylik. Ez a jelentés közvetlenül a CDC-től származik, 2020. december 19-én jelent meg. Ha az elmúlt hetekben a gyógyszergyár által irányított vállalati média nagy mértékben eltúlozta az Egyesült Államok kórházainak személyzeti problémáit és túlzsúfoltságát, hogy félelmet keltsen a COVID miatt a nyilvánosság számára, akkor ez mind megváltozik a COVID kísérleti vakcina következő szakaszaként, vizsgálatokat végeznek az amerikai közvéleményben, kezdve az egészségügyi dolgozókkal a múlt héten. Mivel a CDC jelentése szerint az egészségügyi rendszer a kísérleti COVID vakcina miatt csak több mint 3000 alkalmazottat veszített, és nem a COVID miatt.

Forrás: phytomint.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@division: Még egy ártatlan aszpirin is okozhat nagy bajt! Én tudom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Peller Anikó: Minden gyógyszer esetében előfordulhatnak allergiás reakciók, mellékhatások. Az emberek zöme csak ezt nézi, azt nem, hogy 97% - ot meg megmentenek.
Sámannus
Olyan jóindulatúan szűkszavú ez a "tájékoztató", hogy kénytelen vagyok kételkedni az igazságtartalmában, ugyanis a "tárgyszerűsége" kimerül a negatívumokban. Hitelesebb lenne, ha kiderülne belőle, ha kudarc volt az oltási program, hogyan kerül ki a vakcina a forgalomba, ki kockáztatja az emberek életét, vagy kinek érdeke bizalmatlanságot kelteni az ügyben..
Szerintem a trollok minden baromságot összehordanak felelősségük egy szál sincs.
Nessy
@division: Még egy ártatlan aszpirin is okozhat nagy bajt! Én tudom!
Nessy
@Sámannus:Rosszabb. Allergiás vagyok a Szalicilra.Ha olyan lekvárt, vagy kompótot ettem már ifjúkoromban is, amit azzal tettek el, bedagadt az orrom, torkom. Start a doki.
division
@Nessy: Bármi okozhat sajnos mellékhatást, ez így van amióta vannak gyógyszerek, sőt gyógynövények is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.