Az amerikai egészségügyi dolgozók kísérleti illegális Pfizer mRNS vakcinával történő beadásának első hetében több mint 3000 ilyen egészségügyi dolgozó számolt be arról, hogy megsérültek, olyan mértékben, hogy nem tudták folytatni a munkájukat és normális tevékenységet folytatni, orvos vagy egészségügyi dolgozó gondozását igénylik. Ez a jelentés közvetlenül a CDC-től származik, 2020. december 19-én jelent meg. Ha az elmúlt hetekben a gyógyszergyár által irányított vállalati média nagy mértékben eltúlozta az Egyesült Államok kórházainak személyzeti problémáit és túlzsúfoltságát, hogy félelmet keltsen a COVID miatt a nyilvánosság számára, akkor ez mind megváltozik a COVID kísérleti vakcina következő szakaszaként, vizsgálatokat végeznek az amerikai közvéleményben, kezdve az egészségügyi dolgozókkal a múlt héten. Mivel a CDC jelentése szerint az egészségügyi rendszer a kísérleti COVID vakcina miatt csak több mint 3000 alkalmazottat veszített, és nem a COVID miatt.

(Forrás: phytomint.hu, Rockxy által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Rockxy: Ez elég komoly, csak kérdés, hogy igaz-e?

Allergiás reakció lépett fel az esetek kb 3%-ában. Ez egy mellékhatás, mint bármely más gyógykészítmény esetén. Habár elég súlyos:

www.mayoclinic.org/diseases-conditions/anaphylaxis/symptoms-causes/syc-20351468
simmering73
Illegális? Úgy tudtam legálisan van engedélyezve. Ez egy fake news.
division
@Peller Anikó: Nagyon kicsi az esély rá, mint írtad is 3%. Érdekes, azt sosem nézi senki, hogy teszem fel 1 millió embert megvédett, kizárólag arra koncentrálnak, hogy mondjuk 2 embernél jelentkezett bármiféle mellékhatás. Az oltás ellenben nem illegális, így ez a hír egy nagy fake.
Peller Anikó
@division: Sajnos a 3% nem kicsi, ezt nyilván tagadják, csak nem tudni, hogy igaz-e. Azóta sokat oltottak már és senki nem mond ilyet. Mármint ilyen gyakori allergiás reakciót, de az biztos, hogy van valamennyi eset.
division
@Peller Anikó: Minden gyógyszer esetében előfordulhatnak allergiás reakciók, mellékhatások. Az emberek zöme csak ezt nézi, azt nem, hogy 97% - ot meg megmentenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.