TV reklám zenéjeként tűnt fel egy háttérzene, olyan énekhanggal, ami sokunknak ismerős lesz. Ebben még semmi furcsa nincs, azonban a TV reklám nem Magyarországon készült és nem magyarországi füleknek. Még ez sem furcsa. A furcsa az, hogy egy kis hallgatás után rá fogsz jönni, hogy bizony a dallam nagyon ismerős, majd jöhet is a következő felismerés. Mégpedig az, hogy ha esetleg nem is beszélsz angolul, akkor is tökéletesen érted a dal szövegét.

Forrás: titkolthirek.hu
Feltöltő: Nem Titkolt Hírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Nem Titkolt Hírek: Mi az hogy! Raadasul a szoveg is magyarul van alatta! Erdekes, nalunk is van ez a bank (Uj-Zelandon), de itt nem megy ez a reklamjuk, pedig az uzletpolitikajuk itt is ugyanez!
Hat, talan Presser Picinek nagyon is kozbe kellene lepni - ez az O, meg Adamis Anna szellemi termeke. Szerintem pillanatok alatt megkapnak a karteritest Piciek!
karma1
@Nem Titkolt Hírek: Szerintem nagyon jol tettetek! Sok szerencset a tovabbi munkatokhoz!
Nem Titkolt Hírek
Frissítés: Közben a cég eltávolította a YouTube lejátszási listájából a videót.
karma1
@Nem Titkolt Hírek: WOW! Tehat ha lett volna barmilyen ketseg, akkor mar szinte perelni sem lehet oket! Erre mondta Hofi, hogy : "ugyeeees"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.