A magyar külügyminszter a BBC Hard Talkban szerepelt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Kár ezért az értelmes, ragyogó szókinccsel rendelkező fiatalemberért elsősorban amiatt, mert olyan embert választott példaképnek, aki ha az egész ország példaképe lenne, az egyenlő lenne a bábeli zűrzavarral!
.
Amire a korábbi kormÁnyok történetében kevés példa volt, hogy többnyire "csak" jogÁSZ diplomával töltehesenek be az államban tisztséget, amelyre a kedves vezető a közelmúltban rá is döbbent:
.
----- Egyetemre küldi Orbán a minisztériumi vezetőket és nagyköveteket
eduline.hu/felsooktatas/kozszolgalati_egyetem_allamtudomanyi_kepzes_CCS5VR
--------------------------------
.
Disszonáns, a napnál is világosabb, hogy a diplomáciát sem pocaklakóként sajátitják el azok, akik erre a pályára sodródnak!
.
De az, hogy az ország fődiplomájának nincs DIPLOMÁCIAI TANULMÁNYA az minden megnyílvánulásánál kirí, azzal együtt, hogy feladatkörébe tartozik a diplomáciai képzés jóváhagyása!
.
---Válj diplomatává a Corvinuson!
www.uni-corvinus.hu/hir/valj-diplomatava-a-corvinuson/
.
„””” Budapesti Corvinus Egyetem együttműködési keretmegállapodást írt alá a Külgazdasági és Külügyminisztériummal a diplomáciai utánpótlást biztosító mesterképzés megvalósítása érdekében a Magyar Diplomáciai Akadémia keretében.”””
(…)a nemzetközi kapcsolatok elméletére alapozva olyan gyakorlati diplomáciai készségeket és kompetenciákat fejlesszen, amelynek birtokában a végzett hallgató képes hazája érdekeit diplomáciai szolgálatban””” (…)
-------------------------
.
Na! Személy szerint én megjöttem!
.
Az államigazgatás felső köreiben talán a honvédelmi miniszter járta meg a szamárlétrát szakaszvezetőtől vezérezredesig, a többi magasrangú vezető botcsinálta szakmailag, többnyire a jogÁSZ diplomájukkal hadoválnak, ugatják a vállalt szakterületüket mint kutya a holdat!
.
Nem csak a XXI. században még középszintű vezetőknél is követelmény a szaktudásunkon túl a közgazdasági, menedzseri, jogi ismeretek birtoklása!!!
-----------------------
.
Így élünk mi!
karma1
Hogyne gyakorolna, te gunarnyaku fajdkakas - hiszen amiota orban ul a tronszeken, mar 12. eve, azota egyfolytaban renitenskedik! Ha valakit a sajat gyerekei kozul az egyik folyton lekopkod, akkor azzal a szulo pont ugy fog banni, mint a masik harommal, aki viszont nem kopi le ot? Nana, hogy meg fogja talalni a modjat, hogy a renitens kolok eszhezterjen! Ha nem teszi, annak tovabbi kovetkezmenyei lesznek - mehet peldaul pszichologushoz, vagy eppen javitointezetbe.
Ne is varjanak mast - Brusszel most mar nem fog engedni - az utolso ora utolso perceben van az EU - koszonhetik szepen merkelnek, aki folyton megvedte a renitens bunkot, aki aztan merkel nagyneni kedvencekent odaszarhatott a kozos asztalra, azt is meg kellett a haziaknak bocsajtani. Vegre, hogy merkel kihuzta a labat az uniobol, most mar lehet megvedeni a demokraciat a valosagban is, nemcsak szavakkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.