„Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből. Nem szeretnénk, hogy bármi közünk legyen hozzá. (…) Szerintem ezekkel az emberekkel szemben igenis keményen kell fellépni, fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy ők valamit nagyon elcsesztek.” „Lennie kell DK-nak Gyurcsány nélkül. Sok DK-st is biztosan zavar, hogy a DK egy one man show.” Az első idézet 2017 márciusából, a második 2019 májusából származik. Fogalmazzunk úgy, nem hangoztak el olyannyira régen. Bár efféle gondolatokat napjaink hatpárti balos koalíciójának alighanem számos politikusától tudnánk idézni, akár egykori szocialistáktól, LMP-sektől vagy jobbikosoktól is, ezúttal Fekete-Győr András korábbi interjúiból szemezgettünk. A Momentum elnöke ráadásul két éve mondott olyat is, hogy „nem bírja elképzelni” a Gyurcsány Ferenccel való közös kormányzást. Alig két évvel később a jelek...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Már megint talált paptetű az értelmi szintjének megfelelő cikket. :DDD
koszpeko
@durbincs: Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.

Sz. Balázs a győri Fidesz oszlopos tagja volt, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton a sapkájába rejtett kamerával, később pedig pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nemcsak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott.
szaboria1
Kacsó Dániel írta ezt a förmedvényt. Ez is olyan személy aki mindenbe bele fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.