A lezárások és a nagyhatalmi keménykedés fojtja meg a piacokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: Ezt jelenleg pártunk és kormányunk covid nélkül is biztosítja, már évek óta.
Pálinkás Pál
ez volt a cél a covid hantával...egy igen szűk réteg nagyon meggazdagszik,hála az idióta tömegnek...
Nessy
@Pálinkás Pál: Ezt jelenleg pártunk és kormányunk covid nélkül is biztosítja, már évek óta.
fűre lépni szabad
@Pálinkás Pál: Nem tudom miért fontos neked ez a téma... ill. a tagadása, de ha te ettől érzed magad férfinak/nőnek/harmadik neműnek, akkor legyen neked.

Tény, hogy világjárvány van, ami rengeteg embernek, családnak rengeteg szenvedést, fájdalmat, halált okoz. Ez tény, ez megtörténik - nem ezt kéne tagadni.
Te azt mondod, nem kell oltás, nem kell korlátozás, nem kell védekezés.
Ez nem igaz, mert kell!

Azzal van a baj, ahogy a kormányok kezelik ezt a helyzetet (mentségükre legyen mondva, ilyen még nem volt és valójában mindenki csak ötletelt, hogy is kéne...)
Azzal van a baj, hogy az emberek kezelik ezt a helyzetet (van egy szó: önzőség)

Csak egy megjegyzés: Kínát most kéne nyakon csípni, mert nyilvánvalóan ők az okozó ennek, mert tiltott biológiai fegyverkísérleteket folytatnak, hogy fizessenek brutálisan sok milliárd... inkább csilliárd dollárt a világ összes országának a károkozásért !!!
Pálinkás Pál
@Nessy: konkrétan a világról beszélek..,de így orbánék is könnyebben lopnak, köszönhetően a különleges jogrendnek, ahhoz meg kellett a hiszti..
Pálinkás Pál
@fűre lépni szabad: ennél egy flu járvány keményebb,és az évente van,évszázadok óta...ami tény...a covid a világon az első 20 halálokba nincs benne, még így sem hogy hazug módon minden halottat annak írnak, ha bármikor fertőzött volt...aztán ,leszarom ki oltatja magát, ha nincs miatta megkülönböztetés...aztán ,lezárások...tény hogy a szigorúan záró országokban volt a legmagasabb a halálozási arány...ahol nem hisztiztek,sokkal jobb a helyzet...az egészet a WHO generálta,kínai megrendelésre...2020 márciusában ,amikor a WHO pandémiának nyilvánította...volt kb 80 ezer fertőzött egy 7,8 milliárd lakosú bolygón...ez a járvány annyira veszélyes...hogy kamu halálozási coviddal is csak a föld lakosságának 0,6 ezreléke halt bele...jobbára aggastyán, beteg ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.