Apja is a gépen volt, aki szoros öleléssel védte meg a becsapódástól a lányt.

A hétvégén lezuhant egy ingajáratban közlekedő repülőgép a Michigan-tó Beaver-szigeténél landolás közben, a szerencsétlenséget a gépen utazó öt főből csak egy 11 éves kislány élte túl – írta meg a hirado.hu az Independent cikke nyomán.

Lezuhant egy kisrepülőgép az Egyesült Államokban, csak egy 11 éves kislány élte túl a szerencsétlenséget

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint Laney Perdue az apjával, valamint egy házaspárral és a pilótával utazott a kétmotoros Britton-Norman BN-2 típusú repülőgépen, amikor helyi idő szerint szombaton 13:30-kor a gép lezuhant a michigani Welke repülőtéren landolás közben.

A kislányt apja szorosan átölelte a zuhanáskor, hogy a becsapódástól megóvja őt. A lányt kritikus állapotban szállították kórházba, azóta is ott van.

Laney édesanyja, Christina Perdue szerint lányának ez az utolsó emléke a repülésről, hogy apja átöleli őt, és hozzátette, férje adta a legjobb "medveöléseléseket". 

A tragédia okai egyelőre nem ismertek, a vizsgálat még folyamatban van. A fedélzeten Laney és apja, Mike Perdue, egy házaspár – a 35 éves Kate Leese és a 37 éves Adam Leese –, valamint a pilóta utazott, akinek kilétét eddig nem hozták nyilvánosságra. 

A baleset után a helyszínre érkező mentőegység két túlélőt, a kislányt és egy férfit talált, ám utóbbi később életét vesztette.

Forrás: hirado.hu, independent.co.uk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.