Néhány napja „Késre a magyarokat!” szövegű félelemkeltő, magyarellenes üzeneteket küldtek kárpátaljai lakosok mobiltelefonjaira. Az első sms-eket még hétfőn küldték ki, sokan megkapták, köztük Beregszász polgármestere, Babják Zoltán is, aki a Facebook-oldalán írt a történtekről. Az Ukrán Biztonsági Szolgálat most bejelentette, hogy sikerült lelepleznie az elkövetőket. Négy városban egy húszfős banda tagjait csípték el – írja a Blikk. A csoport Kijevben, Dnyipróban, Odesszában és Vinnicjában található hálózatokon keresztül művelte tevékenységét. A KISZszó cikkében azt írta, a banda húsz főből állt, s az élén egy jelenleg is külföldön bujkáló kijevi lakos állt. A hatóságok egy odesszai házkutatás során terhelő bizonyítékokat, telekommunikációs eszközöket, SIM-kártyákat, szervereket is találtak. A bűncsoport leleplezéséről Viktor Mikita, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatási Hivatal vezetője számolt be – írta a kárpátaljai portál. HIRDETÉS Többek között Ukrajna területi...

Forrás: hang.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne Orbánék pénzelték a csoportokat. Nem az első eset lenne, hogy magyar ellenes szervezettel áll össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.