És már a háború is elérte volna az országot.

Fidesz: ha a baloldalon múlna, már itt is háborús infláció lenneOrbán Viktor/Facebook

A háború, a szankciók és az energiaárak emelkedése miatt egész Európában magas az infláció

– kezdi csütörtöki közleményét a Fidesz. Hozzáteszik, hogy ha a baloldalon múlna, akkor már Magyarországon is háború és háborús infláció lenne. Ezt azután írták, hogy az ellenzéki politikusok a kormányfőt és a jegybankelnököt tették felelőssé a magas az inflációért egy sajtótájékoztatón.

Hangsúlyozták: a kormány az infláció csökkentése és a magyar emberek védelme érdekében döntött a benzinárstop, az élelmiszerárstop, a kamatstop és a rezsicsökkentés fenntartásáról. A baloldal viszont ezek közül egyik intézkedést sem szavazta meg,

sőt, felelőtlen szankciós követeléseikkel a magyar emberekkel akarják megfizettetni a háború árát.

Arra nem tértek ki, hogy a különböző árstopok milyen nehéz helyzetbe hozzák a kereskedők, nem szóltak a sorra bezáró benzinkutakról és a forint folyamatos gyengüléséről sem.

Forrás: Fidesz.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Te bűnöző és politikai prostituált román (többgenerációs migráns) cigány. Az nem úgy van, hogy a NATO egyeztetése nélkül küldünk magyar katonákat harcolni, idegen országba, úgy ukmukfukk. A fegyveres konfliktust a NATO is kerüli, mert senkinek nem hiányzik egy harmadik világháború, atomháborúval színezve' , remélem ezt te is tudod, skizofrén cinikus, pofátlan, hazug, vadbarom! A háború árát már most is fizetjük, ráadásul a környező országokhoz viszonyítva súlyosabban, mert kifosztottad az országot és padlóra vágtad a gazdaságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Háborús infláció már így is van, viszont, az efftársak ezt "sikeresen megfejelnék"!
csak úgy....
@verőce21: "Még 9 nap, és meg kell erősítenünk Orbánt abban, hogy van kikért küzdenie... " :) ezt majd a védöbeszédeben mond el,mikor majd az európai ugyészség bíróság elé állított! farkasom,kenhetsz mindent a fideszékre,hiszen te egy független függö! :)
simmering73
Az a 30-37%-os áremelés amit tapasztaltam 3 terméknél ez még a fideszbarát infláció?
csak úgy....
@simmering73: mindent megtesz értetek a fidesz,még az alakotokra és a koleszterinetekre is vigyázni fog,hogy a sóskától lukadna ki a gyomruk..
CsipkeRózsa
@csak úgy...: Nem a sóska lesz a gyomorlukadásuk oka, hanem a pacal.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: szerintem a sóska...,mert kiknek fussa mostanában pacalra? ti túlzottan elnézöek vagytok az ellenetek szegülökkel szemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.