Megszólalt az egykori pénzügyminiszter, aki szerint Románia ma kellemesebb hely, mint Magyarország.\\n\\nInterjút adott a Hírklikknek Bokros Lajos egykori pénzügyminiszter, aki ezúttal sem spórolt a meghökkentő kijelentésekkel. Bolgár György műsorában Bokrost többek között az árstopról is megkérdezték. Az egykori pénzügyminiszter szerint\\n\\na kormány által bevezetett „ársapkák” hosszú távon fenntarthatatlanok,\\n\\nés amint véget érnek, az árak hosszú ideig nagyon magasak lesznek.\\n\\nBokros a benzinárstopról is szólt. „Nyilvánvalóan az nyer a benzinársapkán, akinek autója van. Na, most Magyarországon, \\n\\nakinek autója van, kevés kivételtől eltekintve, az csak a középosztályhoz sorolható inkább, ezeknek teljesen fölösleges támogatást adni”\\n– véli a kilencvenes évek meghatározó megszorításcsomagjának egyik atyja. Bokros Lajos szerint a tizenharmadik havi nyugdíj és az adóvisszatérítések intézményei is károsak.\\n\\nBokros Lajos egyébként a CEU mellett a kolozsvári...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincicus: Romániában te már parázson szárított halliszt lennél...
Qqberci
@durbincicus: Romániában te már parázson szárított halliszt lennél...
Dr. Proktor
... hát ezt is megértük!
10 év és lehagytuk őket, rückvercben...
Eladott Ország
1989-1922 Nem nyilvános az ügynöklista! A pártvezetés urizál! A kormány tele van MSZMP-sekkel. M1-et a pártból irányítják, Moszkva az Moszkva... A legvidámabb barakkból a legsiralmasabban fejlődő ország lettünk.
uploads.disquscdn.com/images/820c59e91901c66161764a79676a8104ec382e052f94d9877c90f97250b44eca.jpg?w=800&h=623

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.