Zelenszkij az amerikai polgármesterek 90. éves konferenciájára küldött videóüzenetében szólította fel a polgármestereket.

Zelenszkij kéréssel fordult az amerikai polgármesterek feléFotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

A CNN számolt be arról, hogy Volodimir Zelenszkij arra kérte az amerikai polgármestereket, hogy szakítsanak településeik orosz testvérvárosaival, inkább támogassák Inkább támogassák "napjaink legnagyobb gazdasági projektjét", Ukrajna újjáépítését   – írja a Telex.hu.

Több tucat amerikai város fenntartja a testvérvárosi kapcsolatot az Orosz Föderáció városaival. Mit adnak önöknek ezek a kapcsolatok? Valószínűleg semmit. De Oroszország számára alapot adnak arra, hogy bizonygassa, hogy nincs elszigetelve, még egy ilyen háború után sem

– mondta az ukrán elnök.

Arra kérte a polgármestereket, hogy helyezzenek nagyobb nyomást Oroszországra, ne tartsanak fent kötelékeket.

És kérem, ne engedjék azoknak, akik gyilkosokká váltak, hogy testvéreiknek hívják önöket.

Forrás: Telex

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
2014-ben már napvilágot látott, hogy Ukrajnában élő orosz kisebbségieket gyilkolnak! Azóta semmi nem változott, nem szűntek meg az erőszakos bűncselekmények! Akkor ki a gyilkos? Kit nevezzük testvérnek?!
Február végén kirobbant ez a konfliktus, s első dolgotok az volt kedves Volodimir, hogy diplomáciai autók segítségével minisztereid feleségei áthoztak dollármilliókat, svájci frankot, Eurot ide Magyarországra - a maffia fekete pénzét!
Ehhez képes nyugaton az üzletek jó része megemelte duplájára, triplájára az élelmiszerek árát - mondván "UKRAJNÁÉRT ENNYIT MEGTEHETSZ!", s hasonló feliratok...
Akkor?
FLETÓ
@C_3PO: Vajon hová jutott az a pénz?! Svájc? Ausztria?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok