44 EP-képviselő, köztük néppárti politikusok kérik levélben Orbán Viktortól, hogy ne ukránok élete árán valósítsa meg saját politikai érdekeit.

„Arra kérünk, hogy állj a történelem jó oldalára a magyar emberekkel együtt, akik egyértelműen szolidárisak Ukrajnával. Arra kérünk, hogy viselkedj valódi európaiként”

– áll a levélben a 444 cikke szerint.

Az EP üzenete Orbánnak: "Arra kérünk, hogy állj a történelem jó oldalára a magyar emberekkel együtt"

Fotó: BART MAAT/ANP via AFP

A levél szerint a képviselők nem értik, hogy Orbán miért igyekezett lassítani az orosz kormány elleni hatodik szankciós csomag elfogadását, megtörni az uniós egységet és gyengíteni a szankciókat. Elvárják ugyanis, hogy amikor a demokratikus világ egységes Ukrajna és az ukrán emberek támogatásában, akkor a magyar miniszterelnök és kormánya is tegyen így.

Forrás: 444.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egy orángután hamarabb lehet megtanítani vezetni, mint Orbánt rávenni, hogy államférfiként viselkedjen maffiavezér helyett.
youtu.be/BA7InlgcxbU
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: titkosításból jeles a gyerek!- talán a híveit védi a megrökönyödéstöl? :)
Nyírfa
@csak úgy...: Van Orbánnak szívbéli híve néhány 1magyaron és vacsin kívül? A feltőkésített Lölö-félék ugyanúgy használják Viktort, mint a miniszterelnök őket. Róka fogta csuka, csuka fogta róka, már csak a Varga hiányzik, az lett volna az ellenzéki tábor.
csak úgy....
@Nyírfa: a szellemi értékek között szinte nem is lát az ember különbséget...,itt van pld. ez a @KisTehen: ,aki / pillanat a leg izgágább és szerintem az életét is adná viktorért!
ugye @KisTehen: ? -te mozdonyvezetö lehetsz a híres felcsuti gözösön,hol elöre köll redelni a jegyet a sorbanállás miatt..
Nyírfa
@csak úgy...: Azt hiszem, szellemi értékekről fideszesek esetében vagy egyáltalán nem, vagy csak feltételesen beszélhetünk.
csak úgy....
@Nyírfa: elkeserítö a megállapitásod,néha azt gondoltam,hogy bennem van a hiba,hiszen több mint 5 éve csak innen szagolok haza,teljesen honvágymentesen!
Nyírfa
@csak úgy...: 21.52

Hihetetlen csalódás ez a nép, amelyhez születésem okán tartozom. De már nem tartom hazámnak, csupán szülőföldem, amelyet szívem szerint elhagynék, de nem tehetem. Még nem. Annak örülök, hogy a nagyfiam a rohadó nyugat biztonságában építi a karrierjét, várjuk a híreket, milyen eredménnyel zárja az angol egyetemi tanulmányait - itthon az ELTE-n végzett, de kint is folyamatosan tanul, úgy, hogy közben félállásban dolgozik, és nincsenek anyagi problémái.
Majd, ha a magyarok is itt tartanak, elmondhatják, hogy büszkék az országuk teljesítményére.
Addig is lehet büszkélkedni, önérzeteskedni a semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.