Molnár Csaba szerint Orbán Viktor akkor harcolt a leggazdagabbak ellen, amikor még nem tartozott közéjük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az Európai Parlament orbán/Magyarország nélkül is bevezetheti a minimumadót. A vétó csak az az MT-ben érvényes.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Csak egy legény van a gáton ma is: Orbán Viktor...!
csak úgy....
@verőce21: csak le ne nyaljátok arról a gátról, mert akkor még gátlástalanabb lesz.. :)
ugye te titokban orbánt szereted?- nejed tudatában van a fura hajlamoddal?
verőce21
@csak úgy...: Hányszor játszod ki naponta, mondanivalód hiányában a buzikártyát...? - te buta Lúzer
csak úgy....
@verőce21: neked és orbánnak sokkal vastagabban kéne fölkenni a fényvédö krémet ,ne spóroljatok vele mert leégtek! :) @verőce21: mondanivalód csak neked van,föleg a csoda szar-vasotokról...
kereső
Az Európai Parlament orbán/Magyarország nélkül is bevezetheti a minimumadót. A vétó csak az az MT-ben érvényes.
Clavigo
@KisTehen: Putyin füttyentett...a Putrisnak .. Zacsinyalás,,kiccsíra .!.
Clavigo
@KisTehen: Akkor mi a faszt küzdesz,,mint fideszes disznó,a jégen ? Valszeg,,azt sem tudod,,miről van szó ...Hülye vagy Böcce ...
csak úgy....
@KisTehen: 17:35 ment is viktor serényen,majd elhagyta a lába !...orbán az a politikus típus,aki külföldön egérke otthon pedíg az amit hazudozik magáról az ágrólszakad hiszékeny jobbágynak!
kereső
@KisTehen: Ki sir? Csak tudod- orbán és druzsba petrus nagyon támogatták EDDIG!! a minimumadót. Most meg fordultak egyet- és mondva csinált indokkal kifaroltak a megegyezésből. Hogy kinek , mennyibe is került ez a pálfordulás, majd kiderül- mert orbán ingyé nem tesz semmit, toporzék meg mégúgyse.
Németh István
Amint látom halvány elképzelésetek sincs a globális minimumadó működéséről! Ez alapjaiban váltóztatná meg azt a ma is sajnos tapasztalható dupla adóztatási elvárást amely nyomja a polgárokat! Ez esetben akár a valóságos jövedelem nélküli - mert élsz, mert vagy - adózási kötelezettséget jelentene! Ez valójában nem csupán a nagy vállalkozásokon, hanem minden vállalkozáson és ha tetszik-ha nem magánszemélyeken is csattanna! Az anyagiak elvonása mellet egy hatalmas adminisztrációt is jelentene, csak azért mert megszülettél és vagy, vagy éppen nyugdíjas vagy! Sajnos ide kell sorolnunk a ma tapasztalható felfuttatott adminisztrációt - egyszerű példaként - az igazolások, igazolásának a sajátos rendszerét! A repedt fingot is nyilvántartásba veszik, ha kell gondolom fel is használják - ha úgy adódik ellened! pl. a személyiségi jogvédelem, a kötelezettségek betartsa > Úgy vicc ahogy van (eu. szinten is) Miről beszélünk??? még egy felesleges pénzelvonó szervezet létrehozásáról! Gondolj csak a kötelezővé tett magánnyugdíj pénztárakra - sitty sutty el is tűntek a pénzzel; valójában a mindannyiunk zsebéből lett nagyjából az okozott kár megtérítve! Kik hozták be > a kommunisták, kik nyúlták le > a kommunisták > balosok, most kik akarnak megint lenyúlni > a balosok ! szemét globalista rendszer első magvainak elszórásával! Na erre nem szabad vevőnek lennünk! Látni, tudni kell; hogy az egyre jobban elszegényített ellehetetlenített népen lehet és tudnak uralkodni!
kereső
A digitális óriáscégek megadóztatását javasolja a Mi Hazánk; a párt szerint 372 milliárd forint folyhatna be a magyar költségvetésbe jövőre, ha 15 százalékos "digitális adót" vetnek ki ezekre a vállalkozásokra.
csak úgy....
@KisTehen: tólja a tököm,-minden esetre a @Németh István:-pisti a ti prófétátok, legyen veletek és értelmezze a gondolatotokat...,szerintem pistitek a csodaszarosvasatok, egy orbán iránti elhivatott táltos lakozik benne!
kereső
"Az OECD adótervezete szerint párhuzamosan léteznének továbbra is a tagállamok adórendszerei, de az Európai Bizottság ennél tovább megy, amikor azt javasolja: a több országban működő cégek egységes szabályok alapján adózzanak. Ez nem egységes adórendszerhez vezet egyelőre, hanem ahhoz, hogy egységes szabályok szerint, átlátható módon igényelhessenek adó-visszatérítést, adókedvezményeket.

A Bizottság felhasználja az OECD minimális társasági adóval kapcsolatos elképzeléseit is, hogy megtudja: mennyit is fizetnek valójában a cégek egy-egy uniós tagállamban? Ennek azért van jelentősége, mert az Apple-éhez hasonló adómegállapodásoknak köszönhetően gyakran az érvényben levő adókulcs töredékét alkalmazzák csak a nagy multicégek. Az EU – megint csak az OECD nyomán – azt is szeretné megakadályozni, hogy holdingcégeken keresztül mentsék ki a cégek az adózás alól profitjukat."

Nem kiszely az , aki "érti" is, hogy miről szól a történet.
Clavigo
@Németh István: Köszönjük Pifffta ...
csak úgy....
@Maccska: @Shikari: látom egymásra találtatok ti tudathasadt páros.. :) orbán bácsi benneteket is szeret ,ezért egyenlöre nem szorítja meg a csomagotokat,pár napig ! :)
verőce21
Az Európai Parlament inkább hasonlít Charles Manson hippi gyülekezetéhez...
Aminek tömeggyilkosság lett a vége!
csak úgy....
@verőce21: orbán 46 ezer covid halottja mögött mansonék ócska kezdök...
csak úgy....
@Shikari: ne légy bunkó te kis légy! áristomba tesz az ispán a roszz nyelved miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.