énzbüntetésre vagy elzárásra is ítélhetnék azt a svájci polgárt, aki nem tartja be a tervezett új energiatakarékossági szabályokat. A svájci Blick.ch hivatalos szövetségi állami dokumentumokra hivatkozva beszámol arról: szigorú szabályokat hoznának az alpesi országban az energiatakarékosságra, és drákói büntetéseket kaphatnának azok, akik megszegik a korlátozásokat. Az új svájci szabályozás szerint a gázzal fűtött épületeket maximum 19 fokra lehetne fűteni, a melegvizet 60 fokig melegíthetinék. A hősugárzókat és a meleg levegős sátrakat betiltanák. A szaunákat és uszodákat hidegen kellene tartani. Aki az új szabályokat megszegné, azt pénzbüntetéssel vagy három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtanák. Az egynapi pénzbüntetés 30 franktól akár 3000 frankig is terjedhetne, a szabályszegés mértékét és az elkövető státuszát is figyelembe véve. A szabályt szegő vállalkozásoknak is szigorú büntetésekkel kell szembenézniük.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ó, nálunk másképp van. Támogatást mindenki kap, és akinek van miből, még a medencéjét is fűtheti. Minek is spórolna ő tudattalanja. Akinek meg nincs miből, arra nem a börtön, hanem a fagyhalál vár.
117
@KisTehen: Geci fideszes troll! Minden nap itt baszod a rezet egész nap és véded a védhetetlent...
A kurva anyád, te féreg! Román cigány vagy aka székely hazátlan fattyú?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.