A BBC számolt be arról, hogy beperelték Donald Trumpot nemi erőszak vádjával.

Nemi erőszakkal vádolják Donald Trumpot, bíróság elé kell állnia
Fotó: JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Erre egy újonnan törvénybe iktatott rendelkezés ad lehetőséget New York államban. A Felnőtt Túlélő Törvény lehetővé teszi, hogy

egy évig olyan ügyek miatt is perek induljanak, amik egyébként már elévültnek számítanának.

Ide tartozik E. Jean Carroll író panasza is,

aki azzal vádolja a volt amerikai elnököt, hogy megerőszakolta a kilencvenes években.

A most 78 éves nő az elsők között van, akik élnek az új törvény adta lehetőségekkel. 

Carroll állítja, hogy egy luxusruhabolt öltözőjében rontott rá Trump 27 évvel ezelőtt. Emellett rágalmazás miatt is pereli Trumpot, amiért az hazugsággal vádolta, amikor először megfogalmazta vádjait 2019-ben.

A polgári per február 6-án kezdődik.

Donald Trump tagadja a vádat.

Forrás: rtl.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Egyszer minden kiderül. Gond van az adóbevallásával is. A többiről nem is beszélve... Legalább végleg kiírja magát a politikai életből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@vacsi: te is futnál 72 évesen feljelenteni szexuális váddal a gecit ...
Bár a hordóhasától nem látja a kukiját :D
Nyírfa
Trumpból bármit kinézek, csak azt nem, hogy épeszű. Annak örülök, hogy a politikai ámokfutásának egyszer s mindenkorra vége van.
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, nem tudsz különbseget tenni az eröszak es a beleegyezes között? Ja, nem, mert analfabeta vagy! Majd esetleg megtanulod, ha
Szalljeljoska valamelyik kigyurt haverja hatulrol elkap!
Ha olvasni tudnal, akkor ajanlanam nezz utana, miert került börtönbe Trampli ügyvedje! Elarulom, mert hallgatasi penzt fizetett egy kurvanak a valasztasi büdzseböl, aki be akarta perelni a Tramplit a felrebaszas miatt! Na vajon ki utasitotta erre es vajon miert fizetett, ha nem igaz???
ómió
@teuton: Még mindig nem kaptad meg a donor kutyaagyat, hogy a magadéit, az analfabéta fajkretén náci efftársaidat felismerd, bolsiék fajkreténje!? Hát, sürgesd már meg, mert lassan majd haza se találsz és akkor hogy hazudozol itt nekünk ilyen kitartóan!? Netán már most is "verőlegény" efftársad szokott téged "hazakalauzolni"?! Két legyet egy csapásra!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten kutyaagyu naci efftars! Vedd mar eszre, hogy ugyanezt a szöveget 23x elküldted! Ja, analfabetakent kutyaagyal ez nem tünik fel neked...
ómió
@teuton: Még mindig késik a kutyaagyad, hogy képtelen vagy a saját analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére, bolsiék fajkreténje!? Sürgesd, mert így majd még haza se találsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.