A 26 éves férfit a jelek szerint egy holland rendszámú autóból lökték ki a helyszínen, mellette pedig egy másik holland állampolgárt is találtak. A meglőtt férfit kórházba vitték, a másik hollandot kihallgatják a rendőrök.

A Flandersnews.be cikke szerint lőtt sebekkel találtak rá egy holland állampolgárra december 25-én Antwerpenre a Groenplats közelében. A 26 éves férfit kórházba szállították, jelenleg is az életéért küzdenek.

Lőtt sebekkel találtak egy hollandra Antwerpen közepén karácsony reggel, zajlik a nyomozás

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint reggel 6 óra körül érkezett bejelentés az antwerpeni rendőrségre egy súlyosan sérült személyről a Melkmarkton, az áldozatot pedig egy holland rendszámú autóból dobták ki, a lövéseket pedig valószínűleg nem a helyszínen, hanem máshol szenvedhette el.

A sérült férfival együtt egy másik, 20 éves holland állampolgárt is találtak, őt kihallgatásra vitték a rendőrök, egyelőre nem világos, hogy van-e köze a sérült holland állampolgárhoz – olvasható a cikkben. 

A belga rendőrség a holland társszerv segítségével felkutatta a járművet, melyből a sérült holland férfit kirakták. A holland rendőrök a hollandiai Middelburgban találták meg a járművet, amelyet még vizsgálnak, a sofőrnek egyelpre nincs nyoma. 

A cikk szerint a rendőrség reméli, hogy hamar ki tudják hallgatni a kórházban fekvő sérültet. 

A Flandersnews.be a cikkben kitért arra, hogy december 24-én este egy másik holland állampolgárt az Antwerpen északi részén fekvő Straatsburg dokkjának vizéből kellett kimenteni, a férfi az Ikon nevű éjszakai klub előtt került bele a vízbe. A rendőrség kimentette a férfit, akit hipotermiával (kihűlés) vittek kórházba – egyelőre nem tudni, hogy a két esetnek van-e köze egymáshoz.

Forrás: Flandersnews.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.