Emmanuel Macron francia államfő szerint a Wagner orosz fegyveres csoport lázadása rávilágított "az orosz táboron belüli megosztottságra, valamint egyszerre a hadsereg és az azt kiegészítő erők törékenységére".

A La Provence című francia regionális napilap internetes oldalán vasárnap este megjelent interjúban a köztársaság elnök jelezte, hogy szombaton óráról órára követte az oroszországi eseményeket, együtt Franciaország legfőbb partnereivel, és kiemelte, hogy "a helyzet továbbra is változik".

"Mindez nagy óvatosságra kell, hogy intsen minket, és teljes mértékben igazolja a támogatást, amelyet az ukránoknak nyújtunk az ellenállásukhoz" – mondta a francia elnök.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

looper
Nem kaptak elég muníciót és ágyútöltelékként használták őket - ez a háborútól függetlenül egy aljas húzás volt Putin és Moszkva részéről.
A többi csak duma!
looper
A szakács egy történelmi lehetőséget szalasztott el - az orosz nép felemelhette volna a fejét és összeszedhette volna magát!
Végérvényesen beleragadtak a buta primitív vallásukba és a buta cárevics kormányukba!
Csizmás Kond
...sok az okoskodás és a találgatás, pedig aki figyelmesen olvas rájöhetett, hogy a zsoldosvezér húzása nem sereg elégedetlenségeiért történt hanem a saját hatalmi vágyának a kierőszakolásáért...ugyanis ő mondta, hogy előre az egész ukrajnában harcoló sereg egyedüli főparancsnoka szeretne lenni majd a győzelem után ukrajna elnöke...és ezt gátolta meg putyin...
jáger laszló
Macron + foglalkozzon inkább a francia sztrájkolókkal
Ott is van feladat ott is rendet kellene tenni!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.