Az egyeztetést az osztrákok kezdeményezték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Azt gondolom, hogy a migráció megoldására tett EU javaslat nem arról szól amit Orbán kiemel, hogy létesítenünk kell migráns táborokat, hanem arról, hogy ne egy két állam /Olaszország és Görögország / viselje a migráció összes terheit.At EU mint gazdasági közösség segítsen ezeken az országokon és minden eus ország viselje ennek a "népvándorlásnak" a terheit .Az eus országoknak segíteniük kell egymást olyan kérdésekben is amelyek nem csak előnyökkel járnak hanem hátrányokkal is.Amelyik ország ezt nem érti, annak felesleges országok gazdasági közösségébe belépni, mert olyan szövetségek nem létezik ahol csak az előnyök merülnek fel.
izéke
Milyen kár,hogy még beengedik az országukba...de a távozása után csináljanak leltárt minden apróságról is,aki kezet fogott vele,számolja meg az ujjait,megvannak e még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.