A Wagner-vezér daganatos megbetegségben szenvedett – erősítette meg két kollégája egy oknyomozó portálnak. Prigozsint a Putyinhoz köthető luxusklinikán kezelhették.

Prigozsin halálos beteg? – "Kivágták a belső szerveit"

A Wagner-csoport tulajdonosa, Jevgenyij Prigozsin nagyon komoly betegségen esett át, és egy olyan klinikán kezelték, amely egészen véletlenül Vlagyimir Putyin lányához, Marija Voroncovához kötődik – jelentette a Projekt nevű független orosz portál a Telegramon. Az oknyomozó oldal, amely Prigozsint „kegyetlen és gátlástalan bűnözőként" és a Kreml urának „személyes szadistájaként" is jellemzi, olyan emberekre hivatkozik, akik az elmúlt években a Wagner-vezér közeli munkatársai voltak – számol be a Napi.hu.

"Sokáig kezelték rákkal, és komoly kezelésen esett át, de most megállni látszik a daganatképződés folyamata" - mondta az informátor. 

Bár Prigozsin betegsége óta komoly diétát folytat és jobban érzi magát, de ismerősei szerint elképzelhető, hogy egészségügyi problémái befolyásolhatták furcsa döntéseiben – a villámpuccs elindításában, majd hirtelen lefújásában.

"Ez egy olyan ember, akinek kivágták a belső szerveit" – jegyezte meg az egyik barátja.

Prigozsin egészségére olyannyira vigyáztak, hogy egy gondosan felszerelt orvosi rendelőt is berendeztek a vidéki házában. A lázadás megindítását követően, amikor a biztonsági tisztviselők házkutatást tartottak Prigozsin lakóhelyén, a Kreml-barát média pedig fényképeket tett közzé a nyomozati akciókról, egyiken intenzív ágy, lélegeztetőgép és oxigénkoncentrátor is látható volt. A lap tudni véli azt is, hogy Prigozsint a Sogaz biztosítótársaság azonos nevű luxusklinikáján kezelhették. Az intézmény egyébként arról híres, hogy számos „szuper VIP” páciense van, az első ilyen ügyfele pedig nem volt más, mint Marija Voroncova, azaz Vlagyimir Putyin lánya. A kapcsolat közben olyannyira bimbózó lett, hogy cég közös üzleti projekteket indított Voroncovával – írja a Napi.hu.

Prigozsin pedig úgy került a képbe, hogy klinika VIP-ügyfeleinek listájának bogarászása közben az újságírók érdekes felfedezést tettek: találtak ugyanis egy rejtélyes, Dmitrij Iszaakovics Geiler nevű pácienst. A Prigozsinnál tartott házkutatás során a biztonsági erők számos fényképet készítettek, amely villámgyorsan az orosz propagandamédia oldalain landolt. A szakmányban tárolt hamis útlevelek között „véletlenül" Geilerét is megtalálták, csak éppen a Wagner-vezér fényképével. Ebből pedig nem volt nehéz azt a következtetést levonni, hogy Prigozsin nemcsak a világot járta álnéven, de a kórházi kezelését is inkognitóban végezték.

Forrás: Napi.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
1 biztos
A halál még előtte áll!!
Putyin szintén zenész!!!
Biden + demens
Zelenszkij + zongorista...
csak ennyi
barátilag
J.L.
evacica
na lehet hogy ezert lett beteg, mert a Putyin féle szuper klinikán kezelték!
Néro2
Pár évvel ezelőtt jobb lett volna sok élet kímélődött volna meg.
Remélem Putyinja követi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.