Az ismert műsorvezető azután beszélt a közmédia „sztálini logikájáról”, hogy elbukta az újabb kormányalakítást a PiS.

Kitálalt a lengyel köztévés: „Az egész nemzetet meggyaláztuk a propagandával”

Kép: Jan Pietrzak / Youtube

Durvább propagandát csináltunk, mint a kommunizmus alatt

– nyilatkozta nemrég Marcin Wolski, a lengyel állami tévé egyik prominens műsorvezetője. Mint a lengyel NFP-t idézve írja a 444.hu, Wolski azután szólalt meg, hogy az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) nem szerzett elég mandátumot ahhoz, hogy kormányon maradhasson.

A kampányidőszakot beárnyékolta, hogy a közmédia nagyrészt csak a kormánypárt üzeneteit visszhangozta: mint írják, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet jelentése szerint a közszolgálati műsorszolgáltató torz és nyíltan részlehajló tudósításai miatt a kormánypártnak erős hátszele volt, ami aláásta az állam és a párt demokratikus szétválasztását. A lengyel köztévés, Wolski erről így fogalmazott a kormánya bukása után:

Bűntársként mondom [...], a TVP-nél a sztálini logika érvényesült: aki nincs velünk, az ellenünk van. Az egész nemzetet egyszerűen meggyaláztuk a propagandával, amit az elmúlt hónapokban árasztottunk.

Ahogy jelenleg Magyarországon, úgy Lengyelországban sem csak a közmédia működött a kormánypárt szócsöveként: a legtöbb helyi napilapot és számos más regionális médiumot felvásárolt egy állami irányítású energetikai vállalat.

Forrás: 444.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Kitálalt a lengyel köztévés: „Az egész nemzetet meggyaláztuk a propagandával”
Nemzethy köztévés a Hun -ban ma:
„Az egész nemzetet felemeltük a propagandával”
Hofira utalva az aljasság a hülyeség a tetűség nem lakhely vagy Ország-Nemzet kérdése.
Trágya lények kérdése.
Egyébként itt a HUN-ban ha felfordul a várbeli desznyó rendszarával egyetemben az összes kesma meg M-1-15 meg a többi szar lény is rögtön megpróbálja majd levakarni magáról a fityma bűzt.
De levakarhatatlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Namely: látom te egy egész hétre hára tudsz lépni és úgy csinálni mint ha gondolkodnál.. :)
Namely
@csak úgy...: "látom te egy egész hétre hára tudsz lépni"
nem, csak veled ellentétben én nem itt élem az életemet :D és, szintén veled ellentétben, dolgozni is szoktam :D
Tudom, ez neked meg sem fordul a fejedben, mert tőled igen távol áll :D :D :D

@Horizont: "Nem lépek hátra, mert te azt szeretnéd."
:D nem én szeretném, ezt a józan ész kívánná meg. Sajnálom, hogy politikai elfogultságból még a felvetése is sértés neked. :)
"Nem magyarázkodok neked."
Magadnak kellene megmagyaráznod, hogy miért ítélkeztél minden információ nélkül.
"Ennyi. "
Hát jó.
Namely
@Horizont: te elolvasod, amit írok? :)
Még 1x, hátha most átmegy: nem nekem kellene hátralépned, hanem a józan ész kívánná meg, és nem rajtam kellene elgondolkodnod, hanem azon, hogy miért ítélkezel minden információ nélkül.
Ha a "bocsika" a józan, értelmes vitának, európai vitakultúrának szólt, akkor abban egyetértünk. Én csak a közvetítő vagyok, hátha felülkerekedik a józan ész, de látom nem fér bele nálad.
Hát hajrá, jó gyűlölködést Neked. :)
Ajánlott olvasmány:
www.regikonyvek.hu/kiadas/beszedek-es-beszamolok-1969-gondolat
lusta
@namihami: Vigyázó szemeinket Varsóra irányítsuk. Kőkemény elszámoltatást lengettek be. Innen ez a nagy bűnbocsánatért való esedezás. Rövidesen kideról, sikeról, vagy sem. Ha sikerül, van egy kitaposott ösvény. Ha nem sikerül, a tanulságok levonások után nekünk csak sikerülhet.
Namely
@Horizont: "Nem információ nélkül és nem ítélkeztem véleményeztem."
vs
"A magyart se nézem de képben vagyok képzeld .És a miénknél nincs, nem lehet szarabb. "

Ilyen önellentmondásokat a kuruc.info-n szoktam olvasni kommentelőktől, csak a zsidókkal kapcsolatban. Nem ismer egy zsidót sem, de mindegyikkel tisztában van. Az ajánlott olvasmányban is ez lett volna: a terror arkangyalának logikája pont ezt tükrözte (volna).
"És neked nem magyarázkodom."
Még mindig nem érted: nem nekem kellene, hanem magadnak. Tehát nem visszaírni kell, mutatva a többi majomnak, hogy te visszaszóltál az arcátlannak, aki írni mert, hanem leülnöd, és teszem azt elolvasni a 84-et, vagy azt, amit ajánlottam, és elgondolkodni, hogy mi alapján hoztál ítéletet 1 dologról, amit nem nézel (lengyel köztévé).
"Világos???"

@qunta: nem tudatlan, csak, mint sokan mások, ő is a politika által programozva van. Fent megmondják neki, hogy ma mit kell gyűlölni, és azonosul vele, minden gondolkodás, átgondolás nélkül. Amikor meg én kérdeztem tőle, elöntötte a düh.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.