Azt egyelőre nem tudni, ezeknek volt-e köze a színész halálához.

Többféle gyógyszert találtak Matthew Perry otthonában a rendőrökBBC/YouTube

Ahogyan mi is megírtuk, 54 éves korában elhunyt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. A Jóbarátok Chandlerjeként világhírűvé vált a színészre egy jakuzziban találtak Los Angeles-i otthonában. Idegenkezűségre utaló nyomokat, illetve kábítószert nem találtak a helyszínen,az elsődleges információk alapján Matthew Perry megfulladt.

A színész halálának pontos okai azonban még mindig ismeretlenek.

Most a 24.hu azt írja, hogy a rendőrök orvosilag felírt, RX típusú gyógyszereket, antidepresszánsokat, szorongásoldókat és a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) kezelésére szolgáló szereket is találtak Perry otthonában. Hogy a gyógyszereknek lehetett-e bármilyen szerepe a színész halálában, azt toxikológiai vizsgálattal lehet megállapítani.

A színész tavaly magyarul is megjelent Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) című könyvében őszintén írt függőségeiről, betegségeiről és magányáról is. Memoárjából derült ki például, hogy Perry 49 évesen hetekig küzdött az életéért, mert gyógyszerfüggősége miatt kirepedt a vastagbele.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az én otthonomban is találnának többfélét.
Melyik otthonban nem találnának többfélét?
ESCOBAR
Az alkohol és a nyugtatók: Az alkohol önmagában nyugtató, szorongásoldó, és álmosító hatású. Épp ezért legismertebb interakciója a nyugtatókkal, altatókkal és szorongáscsökkentőkkel kialakuló hatás, ami a gyógyszer hatásának erősödésében nyilvánul meg. Ugyanez a nyugtató és altató hatás jelenik meg opiát származék fájdalomcsillapítókkal, kodein és azzal rokon köhögéscsillapítókkal is. Ráadásul ezeknél a kábítószereknél fokozódik a légzőközpontot bénító hatás is, mely akár fulladásos halálhoz is vezethet, valamint kodeinnél hányinger, és szédülés is társulhat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.