A Jóbarátok Chandlerjeként világhírűvé vált a színészre egy jakuzziban találtak Los Angeles-i otthonában. Idegenkezűségre utaló nyomokat, illetve kábítószert nem találtak a helyszínen,az elsődleges információk alapján Matthew Perry megfulladt.

Borzasztó tragédia: meghalt a Jóbarátok 54 éves sztárja

Fotó: 123rf.com

Halálával kapcsolatban a Warner Bros. közleményt adott ki, melyben azt írták:

Letört minket kedves barátunk, Matthew Perry halála. Matthew hihetetlenül tehetséges színész volt, és kitörölhetetlen tagja a Warner Bros. Television Group családnak. Komikus zsenialitásának hatása az egész világon érezhető volt, és öröksége sokak szívében fog élni. Ez egy szívszorító nap, és szeretetünket küldjük családjának, szeretteinek és minden odaadó rajongójának

- számolt be a Blikk.hu.

A tragédia kapcsán a Los Angeles-i rendőrkapitányság szóvivője a People magazinnak elmondta, a színész címére hívták őket egy 50-es éveiben járó férfi halálával kapcsolatban, a személyazonosságát azonban egyelőre nem erősítették meg. A TMZ-vel viszont azt közölték, a mentőket szívmegállás miatt hívták a helyszínre.

A színész hosszú éveken át küzdött drogfüggőséggel küzdött, egyszer azt nyilatkozta, hogy a Jóbarátok 3. és 6. évad közötti időszakára lényegében nem emlékszik. Súlyos poklokat járt meg, volt, hogy 55 fájdalomcsillapítót is bevett  egy nap alattk, közben pedig 60 kiló alá fogyott. Ekkor annyira rossz állapotban volt, hogy lélegeztetőgépre tették. Alig éves korában pedig majdnem meghalt, a rengeteg drog miatt gyomor- és bélperforációja volt, akkor több hétig küzdöttek az életéért. Matthew Perry az utóbbi években azoban – hosszú évtizedek után – tiszta volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ez van,mindenki sorra kerül. Nyugodjon békében és mulattassa a fentieket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.