A francia elnök még hisz abban, hogy kompromisszumra juthatnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van még ettől lejjebb? 10 éve nincs más mint mélyrepülés. De sokaknak ez még mindíg jobb. Magyarország uniós tagsága jelenleg melyik ország nemzeti érdekeivel esik egybe? Oroszország, Szerbia, Kína, és mindenféle egyéb isztánok. Ilyen vén cinikus, hazug, rosszindulatú, minden hájjal kívül-belül megkent vén gazembert még nem hordott hátán a föld!" Orbán szerint ezért ezt a témát nem is kell napirendre venni, mert nincs egyetértés." Már bocsánat te abnormális szarházi ezzel kit akarsz megetetni, hiszen pont azért kell napirendre venni mert nincsen egyetértés azért kell beszélni róla hogy legyen egyetértés. Bár tudom hogy a te sötét agyadban csak a erőszak a másik rugdosása uszítása a gyűlöletkeltés létezik de ettől még a világ normálisabb felében meg szokták beszélni a dolgokat. De hát ahogy látom ezt avval a primitív agyaddal képtelen vagy felfogni.
Nessy
@Eladott Ország: A viccbeli "Agresszív kismalaccal" sem lehet szót érteni!
Eladott Ország
Már megint ez a varangy szarik az asztalra. A mi érdekünk alatt természetesen megint Putyint kell érteni. Pont leszarják őt a véleményével együtt. - Ezeréves kultúránk. - El akarnak nyomni. - Mert sikeresek vagyunk. Ő az a konzervatív bolsevikkeresztény pufajkáskrisztus, b*zdmeg, de undorító ez a bullshit. Mint egy felöltöztetett broki. Geci, az ánuszodat kellene már kitágítani egy fakaróval!
hirnavigator.hu/illusztracio/6016128-orban-viktor-kituntetest-kapott-es-testveri-kapcsolatokat-melyitett-szijjarto-peter-pedig-kazah-koolajat-vett-asztanaban.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.