A választás után esélytelen volt, hogy folytassák a kormányzást. Megpróbálták, de végül elbuktak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Figyelem a varsói gyors elindult!Felkészül Orbán Viktor!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Halló, Ellenzék ?! Láttyátok feleim szümtükkel ?? Így is lehet ám. Összefogva.

Nem úgy mint tik, az első dolguk az, hogy gyurcsányozzanak egyet, mivel ő az ellenzék vezető ereje. Fintorogni lehet, de szétbaszni az amúgyis széthúzó ellenzéket bűncselekmény.

Vagy talán tényleg azt gondolhatná valamelyik feltörekvő meglehetősen butácska fiatal, hogy majd ő veri orbanisztán monolitját?

Vagy nem csak sokkal inkább a saját székükkel vannak elfoglalva? Azt hiszem de.
balos
@KisTehen: Remélem nedveske,magát túlélik!Rossz végén kapja a betápot!
teuton
@KisTehen: Nagy Marha, DEMOKRACIAKBAN lehetseges a kisebbsegböl valo kormanyzas!!! Ja, ezt honnan tudhatna egy analfabeta MARHA??? Merthat ugye ahol kb. 40% a 2/3, ott ilyent el sem lehet kepzeni...
Peller Anikó
@KisTahónak: "'"@Nagy Marha: DEMOKRÁCIÁKBAN lehetséges a kisebbségböl való kormányzás!!! Ja, ezt honnan tudhatná egy analfabéta MARHA??? Merthát ugye ahol kb. 40% a 2/3, ott ilyent el sem tudnak képzelni..."'"

Lehet, hogy ez a kibaszott kis barom csak akkor képes elolvasni egy szöveget ha az ékes. Egy próba.

Figyelj kis barom, a lengyel barátaitok felébredtek. Lehet fészkelődni ha ez kényelmetlen.
teuton
@KisTehen: Nagy Marha! Nem lehet mindenki partjan allni, azt kell tamogatni, aminek nagyobb az eredmenye! Tudod, hogy a lengyel gazdak hany milliard eurot kapnak tamogatast? Akkor döntsek el, hogy nekik az kell, vagy a semm! A fuvarozok... Szabadgazdasag van az EUban, erröl nem hallottal? Arrol sem, hogy a nemet fuvarozok/soförök tiltakoznak a magyar es mas Kelet-Europai olcso munkaerö ellen? Es O1G kinek a partjan all??? Miert nem kapnak fizetesemelest a tanarok, vasutasok, buszsoförök, stb.? Miert 11% nyugdijemeles van 20% feletti inflacional? Miert van mar 300ezer külöldi a magyar dolgozok helyett? Ja, mert azok ugye olcsobban dolgoznak! Na ennyit analfabeta Nagy Marhaknak a gazdasagpolitikarol...
balos
@KisTehen: ahhoz elég,ha kinézel a likon is,ami a csúti seggén lett nektek fúrva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.