A nő először rosszullétre panaszkodott, aztán ömleni kezdett belőle a vér.

Mindent elárasztott egy utas vére, kényszerleszállást hajtott végre a Budapest-Abu Dzabi járat

Illusztráció: Pixabay.com

Olyan volt, mint egy horrorfilmben, a vér tócsákban állt a mosdóban, a székeken és a folyóson, a hölgy gyerekei sírtak, senki sem tudta, hogy mit lehetne tenni

– a Blikknek ezt mesélte egy szemtanú arról, mi történt a csütörtök délután Budapestről Abu-Dzabiba tartó Wizz Air gép fedélzetén. A nő nem sokkal felszállás után lett rosszul: rosszullétre panaszklodott, majd elájult.

A személyzet megnyugtatta az utasokat, hogy van orvos a fedélzeten, aki ellátja a nőt, ám az igazi pánik akkor tört ki, amikor egyszer csak elkezdett vérezni

– mesélte a folytatásról a szemtanú. A kapitány úgy döntött, hogy megszakítják az utat, és a török fővárosban, Ankarában kényszerleszállást hajtottak végre.

A Wizz Air gépét a landoláskor mentőautó várta, ők vitték el a vérző nőt, akit hozzátartozói is elkísértek. A lap úgy tudja, tudni, a négyfős család szilveszterezni utazott volna Abu-Dzabiba, az édesanyát néhány héttel ezelőtt operálták – a műtét utáni heg szakadhatott fel, ez okozta a csillapíthatatlan vérzést.

A Wizz Air egyelőre nem válaszolt a Blikk kérdéseire.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.