Ferenc pápa állapota továbbra sem javul, már a pápamobilba se tudott beszállni:

A katolikus egyházfőt továbbra is megviselik elhúzódó légzési és mozgásszervi problémái. A heti általános audenciáján ismét segítséghez fordult, hiszen még ahhoz is gyenge volt, hogy megmásszon néhány lépcsőfokot. Nézze meg! Szívfacsaró állapotban van Ferenc pápa

Ferenc pápa néhány lépcsőfokot sem tudott megtenni Fotó: Fox News

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Ferenc pápa múlt héten szerdán kórházba ment, ahol nem részletezett diagnosztikai vizsgálatokat végeztek rajta. Az eredményeket nem hozták nyilvánosságra, de a Vatikán tájékoztatása szerint ezen a télen a katolikus egyházfő többször is szenvedett megfázástól, hörghuruttól és influenzától is, az állapota pedig a jelek szerint továbbra sem javul.

Úgy tűnik, a pápa még néhány lépcsőfokot sem tud megmászni légzési és mozgásszervi problémái miatt, így beszédét szerdán ismét segítője olvasta fel, miután a szentatya képtelen volt felszállni pápamobiljára– számolt be az AP News nyomán a Blikk.

A 87 éves pápa általános audenciáját idén először tartották a szabadban, a még hűvös Szent Péter téren, de most is segítője olvasta fel a beszédét. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pági
Mi a fenéért viszik ki a hidegbe!? Semmi nem számít, csak a hívek ki legyenek elégítve?
CsipkeRózsa
Miért nem tolószékkel segítik fel?
Yoda69
Ahhoz képest egyedül tolja papamobilt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.