NYUGI ORBÁN EZT IS SZABOTÁLNI FOGJA! =)) E szerint újságíróknak és civileknek hozzáférést kell adni a nagy vagyonok tulajdonosait listázó adatbázishoz. Az EU-ban régóta vannak pénzmosás elleni szabályok, de ezeket a tagállamokban eltérően vagy nem teljeskörűen alkalmazzák, ami megkönnyíti a bankszámlák, drága ingatlanok és ingóságok tényleges tulajdonosainak az elrejtőzését és a határokon átnyúló bűnözést.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Pusztai: Orbán szótárában a szuverenitás = a szabad rablás, mármint ő azt tesz el ami eszébe jut és nagyon sok jut eszébe! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Pusztai: Orbán szótárában a szuverenitás = a szabad rablás, mármint ő azt tesz el ami eszébe jut és nagyon sok jut eszébe! =))
Pusztai
@RonaGyuri: "„A jobboldal – az egész világon – egyfajta sikerreceptet vár a magyar miniszterelnöktől”,"

Én csak annyit kérdezek, ha 2010-ben EU középmezőnyében voltunk minden adatban, mutatóban és azóta mindenben leestünk az EU aljára akkor milyen sikerről is hadoválnak???
...
Szerencsére a potens ellenzék naponta tapsol hozzá: gratula!!
Pusztai
@RonaGyuri: Nem hiszem el volt a Földön még egy ország ahol valamennyire volt választás, demokrácia, ... stb. ott egy ilyen gazember csürhe hatalomban maradhatott ennyi ideig!
Azt sem hiszem, hogy ilyen esetben egy miniszterelnök falusi dácsásjának budija mellé egy hatalmas fűthető stadiont építenek, -- amit magánhasznál a geczi,- 1 percig is hatalomban maradhat, sőt,egyáltalán ilyen épülhetne!!

Pláne miután ezt nyilatkozta:
"- ha valaki az emberek vagyonát, -közvagyont,- ellopja, a hazáját árulja el! "
imgur.com/osKsPOX

Magyarország tragédiája, hogy egy időben jött létre a magyar törtélem legártalmasabb hazug tolvaj hatalma és vele szemben az univerzum legimpotensebb debil ostoba ellenzéke.
RonaGyuri
A dolog nem is kicsit zavaros, de az MTI-seknél ez a szokásos

A Párt központi napilapja hivatkozása érdekes gondolatokat hozott

A komcsi-kutató lelkendezésben találtam „Az MSNBC csatorna például azt közölte, hogy Trump az Egyesült Államokban ugyanolyan antidemokratikus uralmat vezethet be, mint amilyent Orbán Viktor Magyarországon.”
Kíváncsi ember (na jó főleg tapasztalt) lévén rákattintottam erre: egy madiner.hu cikk: „Konzervatív lap: Trump és Orbán valójában a korrupt berendezkedés ellen harcol”.
Aminek a végén ott van a fenti mondat, de nem hivatkozáskánt és a portálon nem találtam ilyen állítást.
Se ha már ennek a címének is utána néztem. A cikk hivatkozás nélkül: „A European Conservative a pénteki Trump-Orbán csúcstalálkozóval kapcsolatban azt írja, a nyugati világ liberálisai a demokráciát fenyegető veszélyt látják abban, hogy a két legnagyobb politikai ellenfelük tárgyalást folytat egymással. ”
Viszont ezt a cikket sikerül megtalálnom: „Liberals Are Fretting About the Trump-Orbán Meeting”. Amiben igaz ismét csak utalásként megtaláltam „Left-wing U.S. media channel MSNBC lashed out as well, claiming “Trump’s Mar-a-Lago playdate with Orbán is cause for alarm.””
És egy érdekes gondolatot a washingtontimes.com „The world needs a Trump and Orban alliance in 2025 and beyond” cíkkéból:
„They both represent political outsiders fighting against a corrupt establishment which resonates deeply with segments of their populations who feel marginalized or neglected and fed up with the woke nonsense. ”
Aki Én
@Maccska: miért csinálunk úgy, mintha nem a közismert csalások miatt nyernének?
RonaGyuri
Egy valóban elgondolkodtató mondat

bár tényleg csak egy hatodrangú nyalonc írta, de - ha nem is úgy - van benne valami

„A jobboldal szerte az egész világon egyfajta sikerreceptet vár a magyar miniszterelnöktől”
Nos, ami azt illeti erős félreértésben van az, aki úgy érti, hogy itt az ország valamiféle sikereiről lenne szó. Lévén ilyenek nincsenek.
Viszont az nem zárható ki, hogy sokakat érdekel, hogy egy ilyen buta, műveletlen arrogáns és hazug paraszt-suttyó hogyan képes ennyi éven át a felszínen maradni??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.