Ma tartják Londonban a Diana Öröksége díjátadó gálát, melyen Vilmos és Harry hercegek is közreműködnek. Egy időben azonban mégsem lesznek „jelen” a neves eseményen.

Ma este tartják Londonban a Diana Öröksége díjátadót, melyen személyesen is részt vesz Vilmos herceg. Harry herceg videóhívásban csatlakozik majd be.

Testvérháború! Vilmos és Harry hercegek még a Diana Öröksége díjátadó gálán sem tudnak közösen megjelenni

A néhai Diana walesi hercegné. Fotó: The Royal Family

A gálának a londoni Science Museum ad otthont ma este, írja a Daily Mail.

A Diana-díjat 25 évvel ezelőtt hozták létre, olyan fiatalok ösztönzésének céljából, akikben megvan a vágy és potenciál arra, hogy megváltoztassák a világot. 2017-ben például az a Faith Dickinson kapott díjat, aki már kislány kora óta gyapjútakarókat gyárt a rákos betegek számára.

A 25. évforduló alkalmából Vilmos beszédet mond az eseményen, a helyszínre egyedül érkezik, hiszen Katalin hercegné még mindig gyógyul közös otthonukban. A nyerteseknek is ő adja majd át a díjat.

A Kaliforniában élő Harry herceg videóhívásban csatlakozik majd be, hogy gratuláljon a győzteseknek, majd elbeszélgessen velük. Utóbbira azonban csak azután kerülhet sor, hogy a trónörökös elhagyta az épületet. Úgy tűnik, a walesi herceg még mindig nagyon dühös az öccsére, még virtuálisan sem szeretné őt látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.