Férjével együtt távoztak a Windsori kastélyból, de nem egy helyre mentek: Vilmos herceg Londonba utazott egy istentiszteletre, míg felesége magántalálkozón vehetett részt tegnap. 

Tegnap robbant a bomba, miszerint szerkesztett képeket tett közzé a brit királyi család Katalinról – az elsőt azután, hogy a hercegné teljesen eltűnt a nyilvánosság elől januári hasi műtétje után. Kate Middleton azóta elismerte, ő szerkesztette a képet, amin több furcsaság is látható volt.

Előbb lebukott a képmanipulálással, majd elhagyta Katalin hercegné a Windsori kastélyt

Fotó: Kate Middleton Facebook oldala

A legújabb fejlemény, hogy miután Katalin elnézést kért az anyák napi fotójával kapcsolatos, általa okozott „bármilyen zavarért", néhány órával később elhagyta a Windsori kastélyt. Hétfőn a walesi herceget és hercegnőt a  kastélyból elhajtva fényképezték le, a fényképeket a Daily Mail tette közzé.

A felvételen Vilmos herceggel együtt látható egy autó hátsó ülésén, úgy tudni, azonban, nem egy helyre mentek.

Míg Vilmos a Westminster Abbey-ben tartott az éves Nemzetközösség napi istentiszteletre, felesége egy magántalálkozóra mehetett. Az biztos, hogy a walesi herceg egyedül érkezett meg London belvárosába - írja a Daily Mail

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ha ezt MM tette volna, média sokkal keményebben rámászott volna, de még a királyi család is hörögne picit, talán Katyi is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.