Donáth Anna, a Momentum elnöke arról ír, hogy Orbán Viktor a hétvégén nem volt hajlandó érdemben reagálni Magyar Péter állításaira,

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
napokban pont azt hiányoltam, senki nem fordul a Lendvai úton Magyarral??
mindenki egyet ért a maffiaban?
Pusztai
@Pusztai: Gulyás geri eltűnése gynús.
NKF
De Donáth Annára semmi szükség nincsen!
Eladott Ország
Magyar Péter egyedül nem fogja tudni leváltani kormányt, mégis kizár minden együttműködést azokkal, akik eddig is a NER ellen küzdöttek. Orbán leváltásához mindenkire szükség van aki a demokráciát akarja visszaállítani, finnyogva' soha nem lesz többség. Ezt a rendszert nem lehet "magányos harcosként" legyőzni, még "befogott orral" sem.
Aki Én
@Eladott Ország: Viszont azt is látni kell, hogy ez az ellenzék nem is akarja leváltani a ge-cit.
Eladott Ország
@Aki Én: ma, 15:27 ♦ Nagyon valószínű, hogy a társadalmi elégedetlenség fogja leváltani a csúti devlát. Már most látható, hogy egyre nagyobb mértékben nő a lemaradás a volt keleti blokktól is. Ezt már nem tudja kipofázni a maffiaállam. Bulgária 2025. január 1-jét jelölte meg az euró bevezetésének céldátumát. Amíg a csúti geci van hatalomon EU-s pénzek nem fognak jönni, ami a forint további romlásához vezet, erre még ráfejel a román tolvajcigány EU és NATO ellenes politikája is. Pária nemzet lettünk. Elgfogyott a nyugati tőke bizalma, már senki nem áll szóba a tolvaj gecivel, a kínai beruházások pedig maga csőd, energiafalók, környezetszennyezők, szarér-hugyér lehet dolgozni, már akinek kedve van hozzá. Kampó van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.