Katalin hercegné múlt héten jelentette be, hogy rákkal kezelik. Az Instagramon közzétett videója óta számos spekuláció látott napvilágot a hercegné egészségi állapotát illetően.

Katalin hercegné: Limfómája lenne a walesi hercegnének? Továbbra is csak találgatnak az orvosok

A hír nem csak a királyi család rajongóit érintette meg, hanem világszerte sokakat meglepett. A hercegné nyilvános vallomása után a közvélemény most arra keresi a választ, milyen típusú rákkal küzdhet.

Dr. Kujla András, a TikTokon osztotta meg véleményét. Szerinte Katalin 13 napos kórházi tartózkodása alapján a betegséget valószínűleg korábban diagnosztizálták.

"Ezek alapján leginkább máj, hasnyálmirigy, gyomor vagy bél megnyitása, esetleg részleges eltávolítással járó műtétek jönnek szóba, esetleg kiterjesztett húgyúti vagy nőgyógyászati műtétek" – közölte.

Hangsúlyozta: a pontos diagnózist csakis a beteg vizsgálata és képalkotó, szövettani vizsgálatok után lehet meghatározni. Ugyanakkor felsorolt több daganattípust, amiről szerinte szó lehet Katalin esetében.

Az orvos szerint a walesi hercegné ezen betegségek egyikében szenvedhet:

  • Gasztrointesztinális sztróma tumor
  • Leiomio szarkóma
  • Neuroendokrin tumor
  • Desmoid tumor
  • Limfóma

Forrás: femcafe.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Békén hagynátok, végre?
Hogy merészel bárki is a tik-tokon diagnózisokat felállítani? A fenébe is, ne nevezze magát orvosnak az, aki ilyen kontárkodásra vetemedik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.