Szinte egész Európa kereste Danka Ilicet, a Szerbiában eltűnt kislányt, mára kiderült, hogy a helyi kommunális vállalat két dolgozója gázolta halálra, majd rejtette el a kis holttestét.

Noha szinte mindenki reménykedett a csodában, sajnos szörnyű véget ért az eltűnt kétéves szerb kislány története. Ugyanis holtan találták meg a március 26-án eltűnt kétéves Danka Ilicet. A kisgyerekkel kegyetlen módon végeztek a gyilkosai: előbb elgázolták egy autóval, majd a tettesek egy szeméttelepre vitték a kis holttestet és otthagyták.

A szív megszakadt, az kéz ökölbe szorul – Egy szeméttelepen rejtették el gyilkosai a 2 éves, Szerbiából eltűnt Dankát

Március 26-a óta keresték Dankát, sajnos mára kiderült, hiába   Fotó: Facebook

A szomorú hírt Aleksandar Vucic szerb elnök jelentette be a mai rendkívüli kormányülésen. „Rossz hírt kell közölnöm a kislánnyal kapcsolatban. A rendőrség őrizetbe vett két személyt, akik megölték a kislányt. Micsoda szörnyetegekkel van dolgunk. Ha jól tudom, mindketten beismerték tettüket” – mondta Vucic a mai rendkívüli kormányülésen.

A gyanú szerint S. J. a Radomir Putnik utcában Fiat Panda típusú szolgálati járművével gázolta halálra Dankát. Kollégájával, D. D.-vel a kislány holttestét a jármű csomagtartójába tették, majd a Bor melletti illegális szeméttelepre hajtottak vele, hogy eltüntessék a nyomokat, itt a holttestet az út jobb oldalára dobták – mondta egy nyomozáshoz közel álló forrás a Szabad Magyar Szónak. A két férfi a helyi kommunális vállalat két dolgozója.

A nyomozás eddigi adatai szerint mindössze hét perccel azután történt a halálos baleset, hogy a kislány eltűnt otthonról. Mint megírtuk, Dankára nemzetközi körözést is kiadtak, amikor édesanyja bejelentette, hogy a kislány eltűnt a hétvégi házukból, amíg ő vízért ment. Többek közt Magyarországon is keresték, akkor még azt sem lehetett kizárni, hogy Danka emberrablók fogságába került.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

viccesvigságok
érdekes nem erről szólt a tudósitás ??? ja ma leadható a hirlapi kacsa is,
ágimami
Még olvasni is borzalom!!! Micsoda elmebeteg emberek vannak!!! Ugyanezt tenném velük!!!
Pálinkás Pál
hol van a gyilkosság...?...amit tettek azt példásan megbüntetni...de a cikkben nyomát sem látom gyilkosságnak...
Manhattan
Ezek szerint a kislányt véletlenül üthették el a ház előtt. Szőrnyű!..
levarosbukta
@Manhattan: Kétéves gyerek hogy az anyámba lehet akár egy pillanatra is egyedül???
justhpeter
@levarosbukta: Azt gondolom, hogy a kiinduló igazság az, amit írtál Már a hírrre megállt bennem az ütő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.