Elrettentő erővel bírhat egy ilyen törvény.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no, akkor annyi az uniós tagjelöltségnek...mellesleg kormányváltás után én is visszahoznám pár hónapra...
Sakk Matt
"Elrettentő erővel bírhat egy ilyen törvény"

Semmi sem bizonyítja, hogy elrettentő erővel bír. Ugyanakkor a társadalmat némileg megnyugtatja.
rücsü41
Ha nem akarnának akkor nem jelentkeztek volna.Én azt gondolom, hogy akartak , de ilyen intézkedések megtétele egyáltalán nem segíti a felvételüket.Az emberi életet senkinek , még az államnak sincs joga elvenni, ez egy olyan alapállás amin nem lehet és szabad változtatni.
Peller Anikó
@rücsü41: Ezért virágozhatnak a gazemberek.

Az emberlakta bolygó az öngyilkoságig túlszaporodott, milliárdok vannak feleslegben. Változás kellene a hozzáállásban, de még önmagunkkal sem bírunk, lásd ezt a sok civakodó némbert, a kifejezetten aljasokról még nem is beszélve. Megfőlünk a saját levesünkben amit saját magunk főzünk.
rücsü41
@Peller Anikó: Én nem mondta hogy nincs olyan ember aki más életét ne venné el,Annyit írtam, hogy a mai álláspont szerint senkinek nincs joga, még az államnak sem hogy elvegye más életét.És ez így van jól.Vannak más büntetések is , de a szemet szemért , fogat fogért elmélet már régen nem divat a jogban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.