Április elején világszerte aggodalmakat keltett a hír, amely szerint az Egyesült Államokban egy ember elkapta a madárinfluenzát (H5N1). Most az

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
na vazze...az USA-ban 1 ember elkapta...covidnácik tárazhattok be szájkosárból,és várhatjátok a vaccinát...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Jaj Pali, te sose javulsz meg.

A madárinfluenza volt ami az 1. VH-ban több emberrel végzett mint maga a háburu.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: a spanyolnátháról beszélsz...,nos...konkrétan ott, akkor ugyan az volt mint a coviddal,..lószart sem vizsgáltak, nem volt boncolás, minden halált arra fogtak..., nem ismerős..?...mint itthon a coviddal, valakin átfutott, hónapok múlva elütötte a busz...de azért a covid halottakhoz tették, kellett a hiszti fenntartásához...az orvostársadalom nálam leírta magát,tisztelet a kivételnek...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nem ismerős. Elég fárasztó az érvelésed, csak amikor az utcában egyik napról a másikra hullahegyek keletkeztek mert a vérző tüdejű betegek néhány óra alatt megfulladtak, akkor talán mégse mondhatod, hogy mindegyiket elütötte a busz.

A vizsgálathoz elegendő volt megtekinteni őket, mind egyformán haltak meg. Azoknak akik százával látták a holtakat nem voltak kétségeik. 20-50 millióra teszik a járvány áldozatainak számát, ez nyilván becslés. Mint ahogy a háború áldozatainak száma is becslés, de lehet, hogy őket is elütötte a busz.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: viccesnek gondolod magad mi..?...nos az a 20-50 millió áldozat, meg " egyik napról a másikra hullahegyek " mutatja, hogy milyen egy valóban veszélyes vírus...ja..és akkor mindenki hullott,nemre,korra, eü állapotra való tekintet nélkül..ellenben, az általad prefelált " halálos covid " járvány áldozatainak átlag életkora 76 év, jobbára krónikus beteg...ja...és sem a magyar sem a világ halálozási statisztikái nem mutatják a " halálos pandémiát.."... itt befejeztem, mert ma az van a világban amit én akkor is mondtam, náthaként kezelik a covidot..pont
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Hogy került ide a kovid? A kovid mára megenyhült, szerencsére. Ekkora erővel be is keményíthetett volna, elsősorban azért mert ezer milliónyi táptalajt talált magának ahol szabadon mutálódhatott ha érted ez mit jelent. Eleinte durván halálos volt, s későbbi változatok, a mostaniak már nem ölnek olyan erőteljesen.

A madárinfluenza eleve durva és mivel kevés a különbség az emberi influenzához képest, könnyen megtanulhatja az emberről emberre terjedést. Ez benne az aggasztó, nem az, hogy egy ember megbetegedett az usában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.