Ma lejár Volodimir Zelenszkij ukrán államfő ötéves mandátuma, ám a komikusból lett politikus ennek ellenére az elnöki székben marad. Az oroszok kampányt indítanak ellene, s Ukrajnában is akadnak, akik – visszafogottan ugyan – de igyekeznek profitálni a helyzetből.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:33 ☻ Várják, hogy Putyin bábkormányt nevezhessen ki. A hazaáruló, bűnöző román tolvajcigányunk és politikai prostituált bűnszervezete is várja Ukrajna kapitulációját a béke igehírdetésével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Ukrajnát Európa mintademokráciájává, az Európai jogállamiság és a korrupciómentes pénzfelhasználás mintaországává tette a Zelenszkij nevű zenebohóc, így ott semmi szükség semmilyen választásra amíg a zenebohóc él és hűen szolgálja az USA geopolitikai érdekeit az utolsú ukrán állampolgár halálba küldéséig!
kereső
Micsoda aljas manipulátor lett ebből a hvg-ből Hova lehet még lezülleszteni ezt az egykor tisztességes ujságot, és hova lehet még lezülleszteni az ujságirást? Mert nem sokkat kellett volna tenni, mielőtt az orosz bábkormány /orbán kormánya/ által megrendelt cikket megjelenitették volna, csak fellapozni az ukrán alkotmányt:
"Ukrajna alkotmánya kimondja, hogy az országban nem tarthatnak parlamenti választásokat a 2022. február 24. óta érvényben lévő hadiállapot feloldásáig, majd azt követően hat hónapig. Az elnökválasztás megtartásához számos törvényt kellene módosítani, ami újabb problémákkal járna együtt. Még akkor is, ha sikerül jogi megoldást találni. A szabad, tisztességes és reprezentatív választások megtartásának biztonsági, pénzügyi és szervezeti akadályai is vannak."
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:33 ☻ Várják, hogy Putyin bábkormányt nevezhessen ki. A hazaáruló, bűnöző román tolvajcigányunk és politikai prostituált bűnszervezete is várja Ukrajna kapitulációját a béke igehírdetésével.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Buzi Gyagyásokkal nem társalgok!
CsipkeRózsa
Ahhoz nem kell szakértelem, hogy mindenkinek természetes legyen, új választások megtartásáig is tovább kell maradnia az elnöknek. Választást a mostani helyzetben nem is lehetne megtartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.