Újabb hírek érkeztek a meglőtt szlovák miniszterelnök állapotáról.

Fontos hírek érkeztek Robert Fico állapotáról

Fotó: Facebook/Robert Fico

„Az állapota még mindig nagyon súlyos. Abban kell reménykedni, hogy nem jön közbe valami váratlan” – közölte Ján Richter a Smer politikusa a szlovák kormányfő állapotáról.

A kormánypárti parlamenti képviselő a szlovák köztévének adott interjújában arról beszélt, hogy Fico állapota továbbra is súlyos, a rehabilitációja pedig legalább fél évet vehet igénybe. Richter azt mondja, telefonon is beszélt a főnökével – írta a 444.hu.

Egy szűkszavú közleményt a besztercebányai F. D. Roosevelt Egyetemi Kórház is kiadott a miniszterelnök állapotáról. Azt írták, Fico egészségi állapota megfelel a várakozásoknak, hétfőn pedig ellenőrző vizsgálatokon fog részt venni.

Forrás: 444.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ha így halad,karácsonyfa + is gyógyul!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csagyi
Kedves Laci!
Féltíz óta remélem utólag megbántad amit e téma kapcsán feltettél. Előfordult másoknál,nálam is hogy a hirtelen jött ötlet utólag átolvasva már nem tűnik sem szellemesnek,sem jónak. Ne szégyelljed ha megbántad, ha mégse akkor pedig gondolkozzál el a témán hosszasabban. Szia.
namihami
A Fic(k)o állapota változatlan?
Hát a szlovákoknak egyetlen olyan orvosa sincs, mint az a hazai, amelyik hazaküldte a gyereket, aki másnap már meg is halt? Némi ""NERtársi Segély""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.