Orbán a washingtoni NATO-csúcs után találkozik Donald Trumppal, a republikánusok elnökjelöltjével. 

A Telex közölte: Orbán Viktor a washingtoni NATO-csúcstalálkozó után Floridában meglátogatja Donald Trump volt amerikai elnököt, a Republikánus Párt jelenlegi elnökjelöltjét. A Bloomberg információi szerint a találkozóra csütörtökön kerül sor Trump Mar-a-Lago nevű birtokán. Orbán és Trump idén márciusban ugyanitt találkoztak egymással.

Most már biztos, hogy összejön Orbán Viktornak az álomtalálkozó, amire sokan várnak az Egyesült Államokban

Orbán Viktor kormányfő és Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt tárgyalásuk előtt Trump floridai rezidenciáján, Mar-a-Lagóban 2024. március 8-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Bloomberg szerint Orbán floridai útja valószínűleg felerősíti majd azokat az aggodalmakat, amelyek szerint a magyar miniszterelnök közvetítőként működik Trump és Vlagyimir Putyin orosz elnök között. Ugyanakkor a látogatás részleteit ismerő, névtelenséget kérő forrás inkább informális találkozónak nevezte Orbán és Trump újabb egyeztetését. Hozzátette, Trump nem kérte Orbántól, hogy bármilyen orosz-ukrán békeszerződés megteremtésében segédkezzen.

Orbán néhány napja a Bildnek adott interjút, amelyben többek között „a béke emberének” nevezte Donald Trumpot (arról, hogy a republikánus elnökjelölt mennyire az vagy nem az, ebben a cikkben írtunk részletesen). Orbán kifejtette, szerinte jót tenne a világpolitikának, ha Trump visszatérne a Fehér Házba, ezért nagyon bízik a győzelmében.

Forrás: Telex

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kis változatosság,,,Putyler valaga után... .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Őrnagy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Horizont
@Őrnagy: Kussoljál húgyagyú gyagyás barom. Tahó bunkó buta seggfej.
izéke
Mondom én,összeszedte a diktátorok által tramplinak küldött választási pénzt és most adja át,kihasználva a diplomáciai védelmet. A készpénzt nem tudjak olyan könnyen kimutatni mint a banki utalásokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.