"Egyértelműen kizárható, hogy a repülőgépet eltérítették" - közölte a francia környezetvédelmi miniszter a párizsi Roissy repülőtéren. A Rio de Janeiro és Párizs között eltűnt Air France repülőgéptől érkeztek automatikus üzenetek, amelyek rövidzárlatról tettek jelentést, miután a gép átrepült egy viharzónán.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amnu
Értem mert akkor lenne rá remény hogy élnének.
ember
@amnu: Úgy, hogy akkor nagyobb esélyük lenne arra, hogy életben vannak még.
Diamont Frost
Rettenetesen sajnálom a gépen utazókat, és a hozzátartozóikat /nekik talán még szörnyűbb/
Az általános NAGY spórolás, takarékoskodás, leépitések.... mind oda vezetnek,hogy lazul a fegyelem. Kevéssé alapos a gépek átvizsgálása, az is egyre ritkább,.... ha alkatrész kell,akkor rögtönöznek, másolatot,gyengébb min őségűt épitenek a helyére...... ezekkel természetesen már nem tökéletes a biztonság.
A személyzet felkészitése sem olyan alapos,mint régen, menni kell, repülni. pénzt termelni a légitársaságoknak... minden áron.... aztán,ha megvan a tragédia: "hát sorry"...Pedig a legtöbb gép bagatell apróságok miatt zuhan le.------ és ,ha marad ez a megszoritósdi,---- akkor félő,hogy egyre több.
amnu
efja
delete reply
efja wrote today at 9:59 PM
Sajnálatos sok az áldozat....ez mindig benne van a pakliban.Ez a tipus absz. elektronizált mindent számitógép irányit vezérel rajta! Nekem azt sugallja valami mégis,hogy soha nem tudjuk meg mi történt a géppel vagy csak nagysokára....
Amelyik A330-as amerikában zuhat le felszállás közben.. ott arra fogták kevés volt az eltelt idő a két felszálló gép között igy olyan zonába ért ahol az elözö gép égésterméke befolyásolta a A330 hajtómüveinek teljesitményét ezért mivel minden az elektronikára volt bizva a kézi beavatkozás nem volt lehetséges bekövetkezett a tragédia...nekem ez a hir sem volt meggyöző!

Részvétem a magyar családoknak! :-(
Diamont Frost
@amnu
Most hallom a hirekben,hogy a szerencsétlenül járt gép komoly viharba került, a teniszlabda méretű jég gyakorlatilag "lelövi" a gépet.Az egyik Boeing gép pilótája mesélte, hogy egy ilyen vihar alkalmával néhány mp. alatt 1000 m-el "dobta" fel a gépet. Iszonyu lehet....
Az egyik kisgyerek "jutalom-úton" volt, egy kisiskolás......amikor ezt mondták, megsirattam-----, mélyen együttérzek a szüleivel, ez rettenetes......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.