Állóhelyek építéséről tárgyal az amerikai Boeing repülőgépgyárral az írországi Ryanair légitársaság. A fapados légitársaság szóvivőjének elmondása szerint a repülés ideje alatt az utasoknak "nem kellene végig állniuk, hanem lenne valami, egy hokedli-szerű alkalmatosság, aminek támaszkodhatnának, illetve amire leülhetnének. "

Forrás: haon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
na ezt akkor betudjuk a hét viccének.
Tcat
Egyre jobb 5letekkel állnak elő... Szerintem adják vissza a lízingelt gépparkot, terveztessen a Boeing-gel/Airbus-szal olyan propelleres gépet, melyben az utasok hajtják meg a gépet. Két sorban lenne 1-1 jó hosszú "tandem" kerékpár, azt csak tekerni kéne. Egye fene, lenne pár LCD kijelző, amik az utasok fáradása esetén pattanna le (mégse zabálja a drága áramot állandóan)

Ekkor az utasok látrhatnák, hogy vészesen közeleg a "földszint" és egyből lenne fordulatszáma a légcsavaroknak. Nem kell a környezetszennyező kerpzin, megkaphatnák a Zöld légitársaság nevet is. Egy névváltás is beleférne. Ryan --> GályaAir

-----

Btw az oroszoknál nem volt ilyen állóhelyes mutatvány a belföldi járatokon? :)

-----

www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/images/c-17_air-dop_020816_03.jpg
Hát nem is tudom, szerintem a U.S. Air Force meg mehetne továbbképzésre a Ryanairhez, mert miazhogy az ejtőernyősök ülni mernek, de legalábbis micsoda pocsékolása a drága helynek, hogy a tetőről nem lógnak székek :D
Tcat
Egyébként nem utaztam Ryanair-rel, ahogy más fapadossal sem, szal érdeklődve kérdem attól, akinek van összehasonlításai tapasztalata, hogy amúgy milyen szolgáltatást nyújtanak?
MaxGraf
@Tcat: Nagy nulla a Ryanair. Jöttem velük Frankfurt/Hahn-ból B.pestre. A gép belseje,ülések,szönyeg hót koszosak..Egyfolytában megy a hangosrekrám: most vegyen itt nálunk kaparós sorsjegyet,stb ! Mintegy redvás,lepusztult közelkeleti bazár ! A Germanwings ugyanannyiért visz mint a Ryanair de Lufthansa minöségben.Tisztaság,rend,nyugalom és udvarias szép leányok ! A Ryanair-nál a nök fele még angolul sem tud rendesen.
rokA
@Tcat: Ryanair-rel nem utaztam, Skyeurope-Wizzair-rel viszont többször is. Igazából nincs különbség, csak az, hogy fizetned kell a legapróbb üdítőért is 2-3 eurót. Ugyanúgy repülünk, légiutaskisérők kiszolgálnak, elmutogatják a 'lezuhanás táncot' induláskor, pilóta néha beszédes..., szóval szinte minden ugyanaz.

Bár, ahogy 1-2 hónapja néztem, most már a csomagodért is külön kell fizetni, csak azért nem, amit kézipoggyászként felviszel.

Előny: Ha időben foglalsz jegyet, nevetségesen keveset fizetsz érte!
ugyeugye
@Tcat: én is csak Wizzair-rel egyszer, Charleroi - Bp oda-vissza, meghívásos vendégként. Soha többet. Jéghideg szélben egy kilométert gyalogoltunk a reptéren a repülőig. Elindult a gép úgy, hogy az utasok negyede még nem ült le. Leszállásnál olyan sebességgel rakta le a pilóta a gépet, hogy majdnem szétesett az egész. Se előtte, se azóta nem volt halálfélelmem. De akkor igen. Minden utasnak. Soha nem felejtem el a stewi arcát.

tegnap néztem, a Malév, a Swiss és a török légitársaság is olyan nevetséges jegyárakat hirdetett meg, hogy ha van muníció, érdemes utazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.