A helyzet pattanásig feszült, rohamrendőrök biztosítják a békét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Csíkszentmárton egyébként nem az egyetlen erdélyi település, ahol konfliktus alakult ki a helyi lakosság és a roma közösség között."
ugyeugye
@menasagh: elolvastam, megnéztem. Igaza van Markónak. Ha a hatóságok tennék a dolgukat, nem tartanánk itt. (mi sem!)
nem is értem, ha vannak törvények, milyen papírfecnis megállapodást kell kötni???
MaxGraf
Gyakorolják a békés beilleszkedést a romának becézett cigány tolvajok.Ott is itt is és mindenütt ahol feltünnek a világon ! A csehországi cigányok miatt azonnali vizumkényszer Kanadában minden cseh állampolgárnak !De valószinü,hogy azért is a rasszistanácimagyargárda a felelös!
menasagh
@ugyeugye: A legtöbb esetben az ott lakó cigányok még az átkosban költöztek oda, amikor nem kellet igazolás a földterületről. Most, amikor mindenki visszakapta a sajátját, nem lehetett elküldeni onnan, sőt még az állam is pártjukat fogta. Szaporodtak, nagyobb területeket foglaltak el, nem gazdálkodnak, de lovakat tartanak más szénájából terményéből.....és ide fajult a dolog. A hatóság a nyilvánosságtól fél, de ha nem lépnek időben sokkal rosszabbra is fordulhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.