Egy francia napilap szerint Nicolas Sarkozy-t már csak egy hajszál választja el attól, hogy kizárják az internetről. Legalábbis akkor, ha rá is vonatkozik az a közelmúltban elfogadott francia törvény, amely szerint azokat a felhasználókat, akiket háromszor is kalózkodáson érnek, megfosztják a világméretű hálózatohoz történő hozzáférés lehetőségétől.

Forrás: pcforum.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szabosa
@gondolkodo: mi a baj Szent László királyunk nyilaskeresztjével és az azt viselő Magyar katonákkal? :))) majdnem minden úgy történt, ahogy azt az akkori háborús helyzet megkövetelte.... elmúlt!
gondolkodo
@szabosa: Szent László nyilaskeresztjével semmi A magyar katonákkal úgyszintén! Ám a nyilas pribékek nem katonák voltak, ráadásul sohs semmilyen háborús helyzet nem követelheti meg a civilek Dunába lövését!
sakter
@gondolkodo: Értem tehát a palesztin gyerekeket azért kell foszfor gyújtó bombával irtani. Mert a 2. világháborúban az ellenséges kémeket akik igazolvány nélkül grasszál egy megtámadott ország fő városában belelövik a Dunába. Ezeket a háború után kikiáltották zsidoknak ami vagy igaz vagy nem mert nem volt náluk irat.
Érdekes logikával vagy megáldva "gondolkodo"
gondolkodo
@sakter: Ez: "a palesztin gyerekeket azért kell foszfor gyújtó bombával irtani." a Te véleményed! Én ilyet soha nem írtam és személyes sértésnek veszem, ha bárki is , tudatlanságból vagy rosszindulatból így magyarázza szavaimat!
"ami vagy igaz vagy nem mert nem volt náluk irat." - ez vonatkozik arra is, hogy kémek voltak! Ha nem volt néluk irat, Te honnan tudod, hogy igazad van?
Más: szintén csúsztatás, hogy a Vörös Hadsereg által megtámadott főváros volt Budapest! Magyarország üzent hadat a Szovjetúniónak! Nem árt mégegyszer átolvasni a történelemkönyvet!
sakter
@gondolkodo: 1,Háborús időszakban ne rohangálj iratok nélkül főleg akkor ne ha az ellenség hallótávolságban van. Senki nem tudja hogy kiket lőttek a Dunába még azok sem akik lőtték őket. Én azt állítottam hogy a háború után a zsidok azt mondták hogy ő közülük lőttek a vízbe párat. Melyik zsidok?? Hát azok akik az ÁVH-nál dolgoztak orosz seggnyalóként tehát akkor mikor lőtték őket kémek voltak.
Kéne azért a kommunista zsidok által kreált történelmen kívül igazit is tanulni. Szerinted Horthy Miklós miért nem lett háborús bűnös? (pedig rákosiék nagyon akarták) Elárulom neked azért mert elismerték még az oroszok is hogy MAGYARORSZÁG hon védő háborút folytatott a 2. világ háború alatt. Az elcsatolt részek visszafoglalásáért. Amit ugyancsak a zsidoknak köszönhetünk.
De unom hogy nekem kell felvilágosítani az embereket a rendszer váltás után 20 évvel hogy mi a MAGYAR történelem. Kéne olvasni!!!
bigyibogyo
@sakter: az elso sorig jutottam. az jutot tezsebe,h ahol osszecsep a csocselek a rendrokkel egyaltalan ne rohangalj ha nem tartozol egyik tabrohoz sem es az iq-d10nel tobb :)

erdekes am, ha cikk arrol szol,h a francia kormany a media lobby nyomasara hozot tegy hibas dontestszembemenve az EU -val. es a legharciasabban kovetelo politikus sem tudja betartani.
de azert kell zsidozni mert az olyan meno

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.