Egy év és hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte Overdose tulajdonosát, két év két hónap ugyancsak letöltendő börtönbüntetést rótt ki ugyanakkor magyar állampolgárságú társára, Györke Sándorra a nagyváradi törvényszék. A bíróság pénteken ki is hirdette a gyorsított eljárást követően hozott döntését. Cristian Monenci törvényszéki szóvivő a Krónikát arról tájékoztatta: az ítélet nem jogerős, az érintettek óvást emeltek. Mikóczyt és társát október végén tartóztatták le Nagyváradon gazdasági bűncselekmények alapos gyanújával.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luciferi
@lehell: azt nem lehet tudni, mert nem ismerjük a VALÓS tényeket.
Viszont: egy ilyen per nálunk évekig eltartana. Még gyorsítottban is. Kvázi sürgős volt valamilyen ok miatt leültetni a fickót. Ez az ok nem biztos, hogy egybeesik azzal, ami miatt őrizetbe vették.
nekemmondod
ez egy rendkívül gyanús helyzet! ilyen gyorsan elítélni valakit nem hiszem, hogy lehet, ha nincsen valami háttér téma! Ez a dolog nagyon különös! A csávó lehet, hogy el kellett tűnjön, mert valakit zavart. Amúgy az, hogy ilyen rekord sebességgel lettek elítélve Románia szintjén is pont olyan különös! Itt még fény fog derülni szerintem egy-két dologra....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.