"A Magyar Gárda rendelte meg a múlt évi székelyföldi, romák elleni támadásokat" - idézi a Mediafax hírügynökség egy a párizsi Le Figaro lapnak nyilatkozó bukaresti roma jogvédő szervezet vezetőjét. Magda Matache, a Romani Chriss igazgatója szerint a tavaly feloszlatott magyarországi szervezet bujtatta fel néhány székelyföldi helység lakosságát, akik összetűzésbe keveredtek a helybéli roma lakossággal.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: lehel
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Mire alapozza ezt az allitasat? Csak a szaja jar. Olyan mint a magyar kollegai.
profon
A támadások mögött a gárda áll ! Mögöttük a jobbik. A jobbik mögött Izrael.:) Izrael mögött az USA. Az Usát meg jelenleg Kína tartja el ! Orbán Viktor Kínaiakat akar telepíteni az országba !!! Remélem tiszta a kép ?! :))
safi
@profon: én már nem merek a hátam mögé nézni!

Egyébként az meg sem fordult a fejükben, hogy miután leszúrtak valakit, esetleg jogosan háborodtak fel az emberek? Ők, hogy is szoktak eljárni, ha őket éri sérelem? (Vagy ha csak úgy gondolják?)
profon
@profon: Leírtam ezt a hülyeséget és a hatása alá kerültem ! Összeesküvés elméletet gyártani jó !:))
Zsoel
Persze, hogy az, sőt mindkét világháborút is ők robbantották ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.