65 éves korában elhunyt Varga Zoltán, a Ferencváros és a magyar válogatott korábbi olimpiai bajnok játékosa. A 100% Fradi információi szerint a korábbi klasszis a Fradi-pályán, játék közben esett össze, és a helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fülig jimmy
@vukkocska:A nagyok után az utolsó mohikán volt.Én sokszor láttam játszani,Albert Flóri is az Ő labdáiból élt a pályán.Ő volt az Aki meg tudott rugni egy labdát ugy hogy az a 35-4o m-re futó szélső előtt esett le."nem mögötte,nem az alapvonalon kivül,nem az oldalvonalon kivül"és csak bólintani kellett:"jé ez a labda?igen ez a labda".és gól!
@csutak: Sajnos nem jól látod:Ő egyedül maradt,mert kilógott a sorból.Mennie kellett,mert nehéz diletánsok közöt játszani is és elviselni is Őket.Azonkivül a második hely Albertnek sem tetszett.
Nemezis
Isten nyugosztalja. Részvétem a családnak.
Zsoel
@kevijeni: Jönnek majd a kenetteljes, nagy szavak, a szép gondolatok azoktól, akik életében a legtöbbször hátba szúrták és földbe döngölték - csak figyeld meg.
luciferi
@Zsoel: igen, így lesz! Ilyen volt, ilyen most, és ilyen lesz ez az ország.
zsulabe
Zseni volt,lelkes és következetes és nehéz karakter....igy került konfliktusba a fociból élő középszerű emberekkel.Ezért kellett elmennie, és amikor visszatért és rendet akart csinálni a Fradi háza táján és a pályán ismét kipasszirozták! Szégyen!!!
Nem bánunk méltó képpen a tehetségeinkkel!
Aki méltatlanul bántotta most számoljon el a lelkiismeretével!
Sajnálatos, hogy ilyen fiatalon el kelett mennie!
A foci pályán fejezte be , ami viszont méltó volt az ő eddigi életéhez, és szimbólikus is!!!
Az ÉGI Nagy Csapatban helye van mindörökké!!!
Nyugodjon békében háborgó lelke, és őszinte részvétem a szeretteinek!
bugi12
Mély gyászban van hazánk és a szerettet csapatom FRADIKA Hát igen nem csak az MLSZ sujt bennünket hanem az élett is. CSak 1 igazi fradista túdja fel fogni hogy agy ki túnő sport embert vesztettűnk el aki a fradikáért élt-halt Tiszta sziből részvéttelemet fejezem ki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.