Bemutatkozik egy örök esélyes, a meglepően fiatal német csapat, amelynek ellenfele, Ausztrália éppen ellenkezőleg, a rutinra épít. Pim Verbeek ausztrál kapitány kezdői közül csak Valeri és Garcia nem játszott az előző vb-n, míg Joachim Löw öt vb-újoncot is pályára küldött.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kronika
Ronald Inyó kommentárjával, Vuvu Zela meglátásaival valamint Labu Jani megjegyzéseivel. Jó szurkolást!
kronika
Ronald Inyó kommentárja: Tschüss és g'day mindenkinek, aki a Krónika társaságában követi a német-ausztrál összecsapást. Ismét átgázolnak-e a német páncélos hadosztályok a kengurukon, vagy Krokodil Dundee képes lesz egy szál vadászkéssel ártalmatlanná tenni a vadul rohamozó Tigris tankokat? Mi a félelmetesebb fegyver, a currys kolbász vagy a bumeráng? Minderre két órán belül választ kapunk, jó szórakozást kívánunk!
kronika
Szebb Blatter jóslata: Klose és Podolski holtversenyben gólkirály lesz. Löw ezután négyéves szabadságra küldi őket, miután meggyőzi csodacsatárjai német klubcsapatait, hogy a lengyel vér csak a német címeres mez alatt, csak a futballvilág legfontosabb eseményén forr igazán.
kronika
Ronald Inyó kommentárja: A németek nem csak az ausztrálokat lepték meg, hanem mindenkit, hiszen hosszú idő óta először igazi örömfocit játszottak, és nem csupán azért tűnnek esélyesnek a végső győzelemre, mert mindig azok, hanem azért is, mert tetszetős, esztétikus és felszabadult futballt játszanak. Ezt még a legvadabb német szurkereknek is meg kell emészteniük..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.