Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó csütörtökön, egy közlekedési affért követően a Tour de Hongrie-győztes kerékpárossal, Vanik Zoltánnal „mérkőzött utcai harc sportágban” a Komjádi Uszoda előtt. Az összetűzést követően a bringást mentő vitte el a helyszínről…

Forrás: bringahirado.hu
Feltöltő: mukker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
Ilyenek a sport emberek! Nem tudnak uralkodni magukon.
@csapnivalo: Ez még nem ok arra, hogy üldözőbe vegye, és megverje! Biztosan volt nála mobil, hívhatta volna a rendőrséget is ha mindenáron bosszút akar!
aszta
Már rég jogsit kellene tetetni a sok keresztbe kasul tekerővel,egyből megcsappanna a számuk.Fizessenek adót,mint a többi járműre kell (súlyadó,kötelező,stb),ha kerékpár út kell nekik.Az meg hogy ki volt a két fél tökmindegy,mindennapos eset.
Feraj49
@aszta: részben egyet kell értenem veled!Többször leírtam itt is,hogy akik kerékpározni akarnak a közúton KRESZ vizsgát kellene tettetni velük.Ezt már több hivatalos helyen is elmondtam,és leírtam./volt olyan reagálás,hogy a 70 éves Mariska néni nem tudna levizsgázni!Akkor ne kerékpározzon/ Azzal is egyetértek,miszerint a minimális kötelező biztosítást kelljen fizetniük,de csak akkor,ha nem fizetnek semmilyen jármű,vagy háztartási biztosítást../Jelenleg,ha a bringás kárt okoz az autósnak,a háztartási biztosítása alapján megtéríti a bizt.az autós kárát/Gondolom sokan tiltakoznának,ha javasolnám a segéd motorkerékpárra is a rendszámot /Ausztriában pl.van és más országokat is sorolhatnék/
Helyi rendszámot kaphatna az a kerékpár melyet közúton is használnak megye kezdőbetűiből + szám-ból állót! Most jöhetnek az ellenérvek!!!
lópicigáspár
@Feraj49: Ez lenne a természetes, de sajnos Magyarországon vagyunk, így marad a "kerékpáros terror"!
51kacsa
Én nem bringázom, de autózom, s néha hajmeresztő dolgokra képesek a bringások4 DE! Az sem megoldás, hogy egy hegyomlás izompacsirta, csak azért mert CELEB, NE felejtkezzen el magáról!
sólyomszem
Jómúltkor előttem is hasonló szitu rajzolódott ki. Nekünk autósoknak már régen zöld lámpánk volt, mire a bringás keresztirányúból lazán áthajtott a piroson, majd az előttem lévő kocsi majdnem elütötte. A bringás elkezdett qva anyázni és megint a kocsi elé hajtott direkt, hogy azt megállásra kényszerítse. Az autós kikerülte és elhajtott. Nagyon sajnálom, nem én voltam az autós helyébe, mert a küllők közé húztam volna a tökét az biztos! Eszméletlen miket művelnek sokszor, úgy a motoros és a kerékpáros is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.