Ahogy azt a meccs tétje is megkívánta, 120 percen át tartották mikroszkóp alatt Kassai Viktor ténykedését a nagy helyi és nemzetközi portálok, illetve a közvetítő TV-csatornák a Real Madrid-Bayern München BL-elődöntő alatt. Összességében elégedettek voltak a ténykedésével a szakértők, néhány kétes szituációban ki-ki hovatartozása szerint reagált, a németek pozitívan, a spanyolok közül viszont néhányan túlzóan értékeltek, az egyik madridi portál például "Fekete Lovagnak" és "platinistának" nevezte Kassait, a független britek viszont nagyobb részt jónak ítélték a ténykedését. Nézzük, hogyan szedték ízekre a magyar játékvezető ítéleteit Európában.

Forrás: Pepsifoci.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Kassai a két csapat fölé nőtt! A Reálosok nem szokták meg, hogy ennyit van játékban a labda, ennyire folyamatos játék alakul ki! Ők elsősorban a rögzített szituációkhoz és az előre eltervezetthez vannak szokva! Most meg sokszor arra vártak, hogy már valamit fújjon a bíró!
silber13
Ha jől tudom, a szabálykönyv szerint a pálya tartozéka a két kapu, a hálók, a szögletzászlók, meg a bíró is.Mi a fenének kell szapulni akkor egy tartozékot? Ennyi erővel lehülyézhetnék a kaput is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.