Köszönőviszonyban sincsenek a bevételek a kiadásokkal. Minden idők legdrágább és talán legvitatottabb magyar stadionját húzta fel a kormány 2023-ra azért, hogy atlétikai vb-t rendezhessen Budapest. A tavaly augusztusi világbajnokság a kormány kommunikációja szerint hatalmas siker volt, a 35 ezer férőhelyes stadion 95,5 százalékos kihasználtsággal üzemelt, és több mint 400 ezer jegyet adtak el.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„equi donati dentes non inspiciuntur” – mondá Szt. Jeromos

persze az is igaz, hogy az ajándék volta is kétséges, de az hogy kinek még-inkább

Az az igazság, hogy kevés ennél aktuálisabb téma a derék 444.hu cikke. „Kilenc hónapot kellett várni, hogy kiderüljön, mennyi bevétel jött össze jegyekből a budapesti atlétikai világbajnokságon” címmel elmélkednek arról, hogy „Minden idők legdrágább és talán legvitatottabb magyar stadionját húzta fel a kormány 2023-ra azért, hogy atlétikai vb-t rendezhessen Budapest.”.
Nos én itt le is ragadnék; megállapítván, hogy EDDIG! Mármint a „Minden idők” kifejezés kapcsán. Ráadásul ez is többszörösen.
Kezdve attól, hogy igaz 9 hónap után, de kiderült némi bevételi adat, de azt, hogy mennyibe kóstált az egész hóbelevanc arról alig valami. Jó-jó; még nincs készen!!! A visszabontási munkálatok még folynak. S abban az esetben, ha nem építenek újabb még drágább stadiont. „2026. SZEPTEMBER 11–13. KÖZÖTT BUDAPESTEN RENDEZIK AZ ELSŐ ATLÉTIKAI VILÁGDÖNTŐT.” Amit ugyan Lord Sebastian Coe, a World Athletics, az atlétika világszövetsége elnöke úgy értelmezett, hogy „A TAVALY ÁTADOTT NEMZETI ATLÉTIKAI KÖZPONTBAN RENDEZnéneK”, de ugye láttunk már karón varjút, na meg a Puskás is úgy indult, hogy atlétika is lehet benne, most (a minap) meg ugye kiderült, hogy a focihoz sem elég!!
Ha az újra-hasznosításra kerülne sor, na akkor lesz csak az igazi szabadrablás, hisz a meglévő létesítmények korszerűsítése egyébként is sokszorosába kerül a vadi-újakénál! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.