Douchev-Janics Natasa Kovács Lászlót bírálta legutóbbi nyilatkozatában. Az utóbbi négy évben ő vállalta a felkészítését. A sportoló úgy fogalmazott, az edző meglopta. Ezt persze - teszi hozzá a blikk.hu - nem szó szerint kell érteni, Janics csak azt nehezményezi, miért Kovács kapta a 15 millió forintos állami jutalmat, szerinte ugyanis az férjének, a bolgár Andrian Dusevnek járt volna.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Carpediem
Ennek a mocsoknak még van pofája bárkit is bírálni? Jó lenne, ha minél előbb hazakotródna; én azt a 80 millát kérném érte, amit belefeccőlt Magyarország. Kivakarta a szarból, olimpikont csinált belőle, és még van a képén bőr követelőzni??? Fúúúúúúúúúújjjj
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Andrian Dusevnek volt szerződése, vagy amolyan "szorgalmista"-ként művelte a nejét?!
Bástya Elvtárs
Nem gond! Megjött az étvágya!!!
:-)
Az összes itt élő cigány (másfél millió) együtt még nem tett le ennyit az asztalra, mégis többet kapnak egyenként!!!
vukkocska
Ebben az országban csinálták belőle, azt amivé vált. Kató néninek köszönheti,akit otthagyott, amikor kiváló sportolót csinált belőle. Miért is lep meg benneteket,hogy most hazánkat is otthagyja. Tandíjat kellene megfizettetni vele, meg hogy mennyibe került az élre hozása.
Látjátok azért milyenek vagyunk, pillanatok alatt el tudunk fordulni valakitől.
zilikutya
Azért a pofátlanságnak is van határa! És még van képe kérni, hogy ne gyűlöljük!
zabhegyező
Valahol olvastam és igaz!
" Pénzt költöttek rá és érmeket hozott!"
Mi a lópikulát vártok még?
Piacgazdaság van vagy mi?
Feraj49
@zabhegyező: Pontosan azt írtam amit Te!Piacgazdaság van!Aki akarja vegye ,de ne az adómból,hanem a szponzoroktól.Azt is eltudnám képzelni,hogy lehetne az adó 1%-át felajánlani a sport támogatására l !Nekem,nekünk teljesen mindegy mennyi "aranyat" szerzett!Nem lett ettől semmi sem jobb. Mondják az ország megítélése,meg "országimázs" teremtése .Ugyan már.Most nagyon jó az ország megítélése ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.