Szeged - Douchev-Janics Natasa (30) néhány nappal ezelőtt még boldogan jelentette be hazatérését Szerbiába, most könnyeit nyelve, elérzékenyülve mondta: remélem, mindig is szegedi maradok.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
talán nem kellett volna odaszarni ahol milliókat tudtál keresni,miközben a fél ország nyomorog.fel kell homályosítsalak: itt találtad meg a SZÁMÍTÁSODAT ,rengeteg pénzel támogattak,és még férjet is találtál itt magadnak.a műhisztitre pedig ez az ország nem kíváncsi mert itt igazi szegények ,és bedőlt lakáshitelesek élnek,akik szurkoltak neked amikor eveztél .
Igazsagoszto
A bőgőmasina az országról lehúzott soktízmilliók után lelépve , még méltatlankodik a lelépési pénz kérése miatt, hogy nem jogos...ezért kapta el a rívás nagy nyilvánosság előtt. Pénzéhes ringyó.
Vegyék vissza a magyar állampolgárságát ennek az etikátlan hűtlen, Magyarországot csak kihasználó ribancnak ! Meg a magyar olimpiai életjáradékot is !
Hogy képzeli, mi pénzeltük, pénzeljük, és átáll az ellenfelekhez közben ??
A legveszélyesebb aki bőgve hazudik... Janics az utolsó pillanatig tagadta hogy elmegy.
Carpediem
Hát pedig nyuszika kiérdemelted!!! És remélem nem lesz pofád a jövőben hajóba ülni, és magyar kajakos ellen evezni, mert az első merítés után nagyot kapnál a tarkódra!!
A műkönnyek pedig nem kellenek, lehet kapni a patikában is! És nem akarjál szegedi maradni, sosem voltál az, és nem is leszel!!!
entero
Csak az irigyek gyűlölnek, ne aggódj, én biztos nem. Sok sikert a továbbiakban is!
profon
@DR.somosi: @Igazsagoszto: Szégyenlem magam miattatok ! Nekem annyi örömöt szerzett ,hogy nem kell magyarázkodnia amiatt hogy inkább a férjével lenne. Sok sikert neki de azért kösse fel a "gatyát !!! :)
jancsipapa
El lehetett volna menni elegánsan ,botrány nélkül is ,mint ahogy többeknek sikerült ,és mint ahogy hozzánk is jöttek sportolók Többek közt ő is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.