Douchev-Janics Natasa Kovács Lászlót bírálta legutóbbi nyilatkozatában. Az utóbbi négy évben ő vállalta a felkészítését. A sportoló úgy fogalmazott, az edző meglopta. Ezt persze - teszi hozzá a blikk.hu - nem szó szerint kell érteni, Janics csak azt nehezményezi, miért Kovács kapta a 15 millió forintos állami jutalmat, szerinte ugyanis az férjének, a bolgár Andrian Dusevnek járt volna.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Carpediem
Ennek a mocsoknak még van pofája bárkit is bírálni? Jó lenne, ha minél előbb hazakotródna; én azt a 80 millát kérném érte, amit belefeccőlt Magyarország. Kivakarta a szarból, olimpikont csinált belőle, és még van a képén bőr követelőzni??? Fúúúúúúúúúújjjj
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Carpediem
Ennek a mocsoknak még van pofája bárkit is bírálni? Jó lenne, ha minél előbb hazakotródna; én azt a 80 millát kérném érte, amit belefeccőlt Magyarország. Kivakarta a szarból, olimpikont csinált belőle, és még van a képén bőr követelőzni??? Fúúúúúúúúúújjjj
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Idegen tollakra voltunk büszkék eddig is,hiszen Janics Szerb,ami most ki is bújt a zsákjából!
Menjen haza ,életjáradékot vonják meg tőle!!
Darthon1
@Carpediem: belőled viszont bármennyi pénz sem csinálhatna olimpiai bajnokot, mint ahogy belőlem sem.
Amit megnyert, magyar színekben tette. Ezt utólag elvenni, a legnagyobb gerinctelenségek egyike. Ez visszamenőleges és etikátlan. Az is etikátlan, hogy majd ötven milliót követelnek érte. Szerintem ezért van az ő követelése is. Ha elengedik simán, nem lett volna cirkusz. De ebben az országban a tehetségtelen és nagyon pénzéhes slepp mindent megragad egy kis haszonért. Lásd a jutalmazást, még a titkárnőket is jutalmazták a ganék. Az aki évekig a szívét lelkét odatéve edz, hogy eredményeket érjen el megérdemli a jutalmat. Az, aki mint Risztov Éva esetében csak az eredmények után akar beszállni a jólétbe, menjen az anyja vala ...hol várja... !
Állami gondozott
Idejött, belefektettek pénzt kaptak érmeket!
Mi kellene még tőle?
Hagy menjen Isten hírével!
Fater59
Szomorú , hogy kiváló sport eredményeket felmutatni tudó "sport " ember , milyen visszataszító tud lenni mint "magán ember"!
Talán nem kéne most oda" tenni" , ahonnét eddig nagykanállal ettek !
Carpediem
@Darthon1: Eveztem, ergo tudom, hogy milyen kemény sport! Azt nem vitatja senki sem, hogy magyar színekben lett az, ami lett! Azonban nem tartom etikátlannak az 50 millát, mi "kicsivel" többet tettünk bele, elismertük, hisz tudjuk, hogy mennyit kapnak egy olimpiai helyért! Nem sajnálom tőlük, mert rengeteg munka fekszik benne! Úgy gondolom elégedjen meg Natasa azzal, amit eddig kapott. Ne kérjen még 15 millát, ne kapjon járadékot. Szerb színekben fog tovább sportolni...kérdem én, mit érzel majd 4 év múlva, ha az olimpián ellenfélként látod esetleg nyerni??? Jó érzésed lesz és örülni fogsz, hogy jobb volt a mienknél...??? A jól kidolgozott magyar edzéstervet viszi magával!!!
Darthon1
@Carpediem: kedves barátom, akkor ezt a Nagy nevű kézilabdást is tegyed lapátra és ez ellen is ágálj, mivel ez még az országát is lecserélte előtte és megtagadta a magyarságát. Most hazahozták nagy pénzért és kapni fogja a járadékot. Nekem Janics ezerszer szimpatikusabb. A másik, hogy demokráciában nem írunk felül utólag törvényeket. Ez csak a 2/3-ad népénél bevett szokás, mint az irigység, mások kisemmizése és a nekem ítélt akkor jó, ha nem akkor rossz szemlélet elterjedése is.
Carpediem
Kedves Barátom, én tiszteletben tartom mindannyiunk véleményét, a Te szimpátiádat is Natasa iránt!! Amit írtam az az én véleményem! Egyéb sportágot érintő hírekhez pedig nem kívánok hozzászólni!
Lapátra viszont a t. házat tenném; Magyarországon a demokrácia = diktatúra!!!
szaboria1
@Darthon1: Ha bele gondolunk akkor azért az pofátlanság, hogy kb csak egy évet ugrált a férje körülötte és lásd nem is volt most olyan nagyon sikeres mint előtte amikor csak a Kovács edzette. Nehogy már egy évért 15 millát kapjon a férje. Majd meglátjátok nem lesz Ő olyan sikeres. Ugye pont azért jött ide mert a szerbek nem biztosítottak neki semmit. Várjuk meg az okt. 25. adnak e pénzt érte a szerbek.
honeykiss
És még azt mondják nem minden a pénz, nem a fenét nem...
soljanka
Arra azért kivi vagyok, hogy meddig marad a férje mellette...
Feraj49
Lehet ujjongani,hogy aranyérem meg világbajnok.Neki ez volt a dolga.Életében egy percet sem dolgozott munkahelyen.Mint sportoló jól meg volt fizetve.Az a segédmunkás vagy szakmunkás,vagy takarítónő viszont nincs.Mégsem értékelik a "munkáját".Próbálja ki bárki, mi lenne pl.takarítás nélkül,a karbantartó nélkül,tanár vagy orvos nélkül stb.A sport régóta üzlet,akik akarják támogassák ne ne az Én adómból, közpénzből.
Közben műtétek maradnak el,mert nincs pénz mondják.
Visszatérve a cikkhez,Én úgy látom elszállt vele a ló nem kicsit nagyon!Adtam az ellentábornak egy nagy lehetőséget, hogy fújjanak rám!
Pilóta
Andrian Dusevnek volt szerződése, vagy amolyan "szorgalmista"-ként művelte a nejét?!
Bástya Elvtárs
Nem gond! Megjött az étvágya!!!
:-)
Az összes itt élő cigány (másfél millió) együtt még nem tett le ennyit az asztalra, mégis többet kapnak egyenként!!!
vukkocska
Ebben az országban csinálták belőle, azt amivé vált. Kató néninek köszönheti,akit otthagyott, amikor kiváló sportolót csinált belőle. Miért is lep meg benneteket,hogy most hazánkat is otthagyja. Tandíjat kellene megfizettetni vele, meg hogy mennyibe került az élre hozása.
Látjátok azért milyenek vagyunk, pillanatok alatt el tudunk fordulni valakitől.
zilikutya
Azért a pofátlanságnak is van határa! És még van képe kérni, hogy ne gyűlöljük!
zabhegyező
Valahol olvastam és igaz!
" Pénzt költöttek rá és érmeket hozott!"
Mi a lópikulát vártok még?
Piacgazdaság van vagy mi?
Feraj49
@zabhegyező: Pontosan azt írtam amit Te!Piacgazdaság van!Aki akarja vegye ,de ne az adómból,hanem a szponzoroktól.Azt is eltudnám képzelni,hogy lehetne az adó 1%-át felajánlani a sport támogatására l !Nekem,nekünk teljesen mindegy mennyi "aranyat" szerzett!Nem lett ettől semmi sem jobb. Mondják az ország megítélése,meg "országimázs" teremtése .Ugyan már.Most nagyon jó az ország megítélése ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.